SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Yılın Firması Ödülü Betofiber’e

Yayınlanma:
ABONE OL

Geleceğin mühendisleri, 2009’un başarılı firmasını belirledi,

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri, gösterdiği başarı, üretimdeki performans, ürünlerdeki kalite ve müşteriye verdiği önem nedeniyle Betofiber’i 2009’un Firması olarak seçti.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri’nin geleneksel hale getirdiği ‘Sektörde Yılın Firması Ödülleri’ndeki büyük onur bu kez Betofiber’in oldu. Betofiber, YTÜ Yapı ve Gelişim Kulübü’nün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği anket sonucunda ‘Yılın Firması’ ödülünü aldı. İnşaat sektöründe geleceğin mühendis ve mimarları olacak öğrenciler arasında yapılan anket sonucu, tercihlerin Betofiber olarak belirlenmesinde rol oynayan en önemli kriter ise kısa zamanda GRC sektöründe alınan yol ve elde edilen marka değeri olarak vurgulandı.

Yılın Firması ödülünü YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksel’den alan Betofiber Genel Müdürü Kemal Aydın, yaptığı konuşmasında Betofiber’de çalışan genç kuşakların yaratıcılığı ve ileri görüşlülüğü sayesinde sektördeki başarının elde edildiğini belirtti.
Teknik Holding bünyesinde faaliyet gösteren Betofiber’in sürekli büyük hedefler peşinde olduğunu ifade eden Genel Müdür Kemal Aydın, “Türkiye’nin en büyük GRC fabrikasını kurarken sektördeki birçok kişi bizi hayalperest olarak görüyordu. GRC sektöründeki potansiyeli, kalite arayışını, yenilikçi bakış açısını ve müşteri memnuniyetini arka planda tutan fiyat odaklı bir anlayışa sahip düşünceler vardı. -Yaratılan her üründe, gerçekleştirilen her ticari faaliyette asıl olanın insandır- felsefesine sahip Betofiber ailesi ise sektörün tam aksine bir politika izledi.

Teknolojik gelişmeleri şirket karlılığından daha çok müşteriye katma değer sağlayan ürünler için kullandı. Kaliteden ödün vermeyen üretimi standartlaştırdı. Bunlar büyük maliyet gerektiren çalışmalardı. Ama bunun sonucunda elde ettiğimiz katma değer, çok büyük oldu.Bu ödül de, bu katma değerlerin başında geliyor” şeklinde konuştu.

Betofiber’in geçen yıl Dünya Cam Elyafı Katkılı Beton Üreticiler Birliği’nin (GRCA-Glassfibre Reinforced Concrete Association) iki yılda bir verdiği “GRCA Merit Award 2008” ödülünü aldığını hatırlatan Genel Müdür Aydın, aldığımız her ödül başarıya giden yolda emin adımlarla ilerlediğimizi göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır” açıklamasında bulundu.

Betofiber’in yılın firması olarak seçilmesinin mühendis öğrenciler arasında beklenen bir sonuç olduğunu ifade eden YTÜ Yapı ve Gelişim Kulübü Başkanı Onurkan Diler ise “Yıldızlı öğrenciler olarak Teknik Yapı’yı çok iyi tanıyoruz. İki yıldır Teknik Yapı’nın tüm projelerine teknik geziler düzenledik ve saha çalışmalarını yakından gördük. Gezilerimiz sırasında cephe kaplamalarında kullanılan GRC ürünü dikkatimizi çekti ve Betofiber’in yaptığını öğrendik. Firma ile irtibata geçtik, ürünlerini yakından inceledik.
Fakat bizi en çok etkileyen ise Betofiber’in sektördeki gelişimi oldu. İki yıllık deneme üretiminden sonra pazara fiili olarak girmiş ve yaklaşık 1.5 yılda pazardaki fiyat skalasını aşağıya çekerken kalite seviyesini ise yukarı taşımış. Daha da önemlisi müşteri odaklı bir pazarlama stratejisi ile pazarda güvenilir bir yer edinmiş. Eğitime bakışı da sektördeki durumundan farklı olmadı. Kariyer günümüze çok önem verdi. Ürünlerini ve markasını tanıtırken işini çok ciddiye aldı.

Bunların sonucunda da yılın firmasını seçen arkadaşlarımız, tercihlerini Betofiber’den yana kullandı” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]