Kartalspor iki dakikada kurban oldu

Yayın: 21:54 - 20.09.2009
Güncelleme: 21:54 - 20.09.2009
 

 

 

Kartalspor Konya deplasmanında 3 puanı 2 dakikada kaybetti

Konyaspor 2-1 Kartalspor

 

 

Kartalspor bu hafta deplasmanda lig’in güçlü takımlarından Konyaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Kartalspor 10. dakika da Yakubu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda net bir penaltı posizyonu verilmeyen ve bir çok pozisyonuda değerlendiremeyen Kartalspor devreye 1-0 önde girdi.

 

İkinci yarı Konyaspor baskı kurmaya çalıştı. Orta hakem Erbay Aldemir verdiği ters kararlarla Kartalspor futbolcularının sinirlerini yıpratmayı başardı ve 69. dakika da yine şaibeli bir kararla Kartalspor’un deneyimli defans oyuncusu Kürşat’a ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi.

 

İyice demorilize olan Kartalspor da sinirler gerilmeye başladı 90 dakika boyunca yanlı kararlar veren Erbay Aldemir maça damgasını guran isim oldu. 89. dakikada Tarfun skoru eşitlerken 90+2 de Erdal Konyaspor’u 2-1 öne geçiren golü atan isim oldu ve Kartalspor oynadığı futbolla haksız bir mağlubiyet almış oldu.

 

Bu skorla Konyaspor puanını 13 e çıkartırken Kartalspor 8 puan da kaldı

 

Karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, aynı zamanda Kartalspor genel sekreteri olan eşi Feray ÖZ, kızları Zeynep ÖZ, Kartalspor yönetim kurulu üyelerinden Yusuf İnanır ve Eşi, Bayram Kanaç, Sportif direktör Lemi Çelik takip etti.

 

KONYASPOR: 2 – KARTALSPOR: 1

 

Stat: Atatürk

Hakemler: Erbay Aldemir, Birol Güldane, Şenol Ersoy

 

Konyaspor: Recep, Ömer, Mehmet Ayaz (Dk. 46 Ufukhan), Poljac, Da Silva, Eser, Uğur Yanıkdemir (Dk. 29 Erdal), Tayfun, Volkan (Dk.81 Mehmet Şen), Abdulvahit, Yusuf

Kartalspor: Oğuz, Hamza, Kürşat, Serkan, Muhammed, Tolga, Selçuk, Yakubu (Dk. 69 Uğur Demirok), Efecan (Dk. 87 Emre), Mehmet Uslu, İbrahim (Dk. 76 Adem)

 

Goller: Dk. 10 Yakubu (Kartalspor) Dk. 89 Tayfun, Dk. 90+2 Erdal (Konyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 27 Selçuk, Dk. 44 Yakubu, Dk. 65 Emre, Dk. 90+3 Tolga, Dk. 90+3 Muhammed (Kartalspor) Dk. 90+3 Erdal (Konyaspor)

Kırmızı Kart: Dk. 64 Kürşat (Kartalspor)

Haber: İlker Çakıl

 

 

Exit mobile version