Güzel Bir Başlangıç Yapacağız!

Yayın: 10:32 - 25.08.2012
Güncelleme: 10:32 - 25.08.2012

Pazar günü Radyo Seymen Kartal stadında Göztepe’yi konuk edecek olan Kartalspor’un teknik direktörü Besim Durmuş 2012-2013 sezonunun tüm futbol ailesine hayırlı olmasını diledi.

Durmuş; “Yeni sezonun tüm futbolcu kardeşlerime, teknik ekiplere ve tüm futbol ailesine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız, fair-play çerçevesinde, seyri güzel, herkesin beklentilerine cevap alabileceği hayırlı bir lig olur.

Lig’in yeni başlamasından ve Göztepe gibi güçlü camiası olan bir takıma karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sezonun ilk haftalarında maçlar oldukça zor olur, bu karşılaşma da zor olacak fakat sezona olumlu ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Geçen sezon ortaya koyduğumuz futbol davranışımızı hem ofansta, hem de defansta daha da gelişmiş halini ortaya koyarak hem kendimizi daha iyi ifade etmek, hem de kendimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Onun için sezona olumlu başlayıp iyi oynayarak kazanan taraf olmak istiyoruz. Kazanamasak bile lig’in başı olması itibariyle bir puanda bizim için önemli. Fakat bu bir puan için oynayacağımız anlamına gelmiyor. Kazanamıyorsak kaybetmemek bizim için bir felsefe, bir düşünce ve bizde yerleşmiş bir cümledir. Kazanmak istiyoruz ve bu doğrultuda Göztepe maçına hazırlanıyoruz. İnşallah iyi oynayarak kazanan taraf olacağız.

Bizim adımıza sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bütün oyuncularımız maça hazır. İnşallah sahaya çıkacak on bir ve daha sonra oyuna girecek arkadaşlarla birlikte çok güzel bir başlangıç yapacağız.” İfadelerinde bulundu.

 

Exit mobile version