Kartal’ın en sevilen adamının baba acısı!

Yayın: 21:28 - 01.09.2012
Güncelleme: 21:28 - 01.09.2012

Şenol Yondemir’in babası Hacı Celal Yondemir vefat etti!  

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal eski ilçe başkanlarından ve MHP İstanbul milletvekili adayı Şenol Yondemir’in Babası Hacı Celal Yondemir Hak’kın rahmetine kavuştu. Kavaklı Ulu Camiinde, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

 

Hacı Celal Yondemir’in rahatsızlığı nedeniyle Koşuyolu kalp hastanesinde tedavi gördüğü ve hastanede vefat ettiği belirtildi.

Cenaze Namazına büyük katılım oldu.

Kartal MHP İlçe teşkilatında başarılı bir dönem yaşayarak Kartal siyasetinde hatırı sayılır bir değer olan Şenol Yondemir’in bu acı gününde sevenleri de yoğun bir katılımla yalnız bırakmayarak vefa örneği gösterdiler.

MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, MHP MKYK Üyesi işadamı Fuat Fettahoğlu, Doğu’nun Başbuğu Yılma Durak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve İlçe yönetimi, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ, Başkan yardımcısı Temel YAZ, Pendik Ak Parti İlçe Başkanı Turgay KILIÇ, Kadıköy, Ataşehir ve Maltepe MHP İlçe Başkanları, İETT İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Büyükçe, DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan GÜZELGÜN ve ilçe yönetimi DSP Kartal Belediye Başkan Adayı Şahin KAYA, Kartal Ülkü ocakları başkanı Aydın GÜNGÖR ve Ülkücü gençler, Kartal’ın siyaset adamları ve esnafları, Kartal’ın muhtarları, Yondemir ailesi ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum defnedildi.

 

 

Şenol Yondemir ve ailesine Cenabı Allah’tan sabır, Merhum Hacı Celal Yondemir’e de Kartal Haber Gazetesi olarak Allah’tan rahmet diliyoruz.

Exit mobile version