Yeteneğinizi Ortaya Çıkarın!

Yayın: 13:21 - 07.09.2012
Güncelleme: 13:21 - 07.09.2012

Sultanbeyli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği el sanatları, kültür-sanat ve meslek kursları kayıtları başlıyor. Kurs kayıt tarihi 10 Eylül’de başlayıp 10 Ekim’de sona erecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sultanbeyli Belediyesi, geleneğini bozmadı ve vatandaşların sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli branşlarda düzenlediği kurslarına bu yıl da devam ediyor.

İlçe halkının bilgi ve becerisini artırmak, yeni iş imkanları oluşturmak ve kişisel yetenekleri ortaya çıkarmak için düzenlenen kurslar içerisinde, ahşap el sanatlarından Osmanlıcaya, yazarlıktan bağlamaya, ney ve şiir kurslarından fotoğrafçılığa kadar birçok kategori bulunuyor.

 

15 EKİM DERS BAŞI

Kursiyerlerin el becerisine ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak olan kurslar, 10 Eylül’de başlayıp 10 Ekim’de bitecek.

Kayıt yaptırmak isteyen adaylar, müracaatlarını Sultanbeyli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapacak. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler 0(216) 564 13 00 (1138 dahili) telefon numarasından detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Kurslar Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Sultanbeyli Belediyesi ve Sultanbeyli El Sanatları Merkezi’nde yapılacak.

Kayıt yaptıran kursiyerler 15 Ekim’de ders başı yapacak.

YOĞUN İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Geçen yıl düzenlenen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş ve kurs sonunda duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdi. Bu yıl kurs programına eklenen bağlama, ney ve şiir branşlarıyla birliktekatılımın çok daha yüksek olması bekleniyor.

 

 

Exit mobile version