İstanbul Süleyman Şah Üniversitesi Tabletli Eğitime Geçti!

Yayın: 08:33 - 17.09.2012
Güncelleme: 08:33 - 17.09.2012

İstanbul Süleyman Şah Üniversitesi yeni eğitim döneminde Elmacıpazarı A.Ş.’nin sağladığı Apple odaklı donanım ve yazılımlar kapsamında tabletli eğitime geçti. Bugün düzenlenen 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı açılış etkinliğinde üniversite birinci sınıfa başlayan yaklaşık 450 öğrenciye müfredat ile derslerini takip edebilecekleri uygulamaların yer aldığı iPad’ler dağıtıldı.

 

Elmacıpazarı eğitim uzmanları tarafından da öğrencilere tablet bilgisayarları eğitimde nasıl kullanacaklarına ilişkin eğitim seminerleri verildi.

 

Süleyman Şah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Ekiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada 2010 yılında kurulan üniversitenin aradan geçen 2 yıllık süreçte eğitim teknolojileri üzerine önemli yatırımlar yaptığını belirterek, “Artık öğrenciler ilköğretimden üniversiteye kadar eğitim hayatlarında teknolojinin sağladığı imkanlardan daha fazla yararlanır hale geldi. Bunda kamunun, özel sektörün ve bizler gibi vakıf üniversitelerinin vizyonları ve yapılan yatırımlar büyük önem taşıyor.

 

 

Elmacıpazarı A.Ş. danışmanlığında bu yıl hayata geçirdiğimiz proje ile öğrencilerimiz Apple odaklı çözümlerin eğitimlerine olan katkısını net biçimde görecekler. Bu sene iBook kullanımının başlaması, ders notlarının dijital ortama aktarılması, okulumuzun bilişim uzmanlarının oluşturduğu uygulamalar ve Podcast sisteminin de kısa bir süre içinde hayata geçecek olması da bizleri gururlandırıyor” dedi.

Exit mobile version