CHP Kartal’da, DSP sendromu mu başladı?

Yayın: 16:51 - 19.09.2012
Güncelleme: 16:51 - 19.09.2012

CHP tarafından 21 Eylül Cuma günü Kartal’da yapılacak olan Barışa Çağrı Mitinginin afişlerinin renk seçiminin bilinçli bir şekilde Ecevit mavisi seçildiği öne sürüldü.

 

Geçtiğimiz günlerde bazı anket sonuçlarında çıkan sonuçlara göre CHP Cumhuriyet Halk Partisinin Kartal ve Maltepe’yi kaybedeceği yönündeki açıklamalar Kartal’da erken paniğe sebep olmuş görünüyor.

 

Kartal Belediyesinin hizmet anlayışı halk tarafından beğenilmemesi ve bu yönde tepkilerin artması sonucu alternatif sol partilerdeki hareketlilik seçmen üzerinde hemen hissedilmeye başlandığını sezen CHP’liler farklı yöntemlerle kafaları karıştırmak niyetinde hamleler yaptıkları gözleniyor.

En basitinden Barışa Çağrı Mitingi afişlerinde seçilen renk ve ak güvercin motifleri ile DSP’lilere bir mesaj mı verilmek istendi acaba?

DSP Kartal’da İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, İlçe Başkanı olduktan sonra parti içinde coşku ve heyecan arttığı gözleniyor. Bu hareketlilik dikkat çekici olunca, tabii ki doğal olarak CHP’de rahatsızlıklar başladığı söyleniyor. Zira partide rahatsızlık duyanlar alternatif arayışı içindeler.

DSP Kartal İlçe örgütünü arayan partililer “ Hayrola DSP miting mi yapıyor” diye soranlar olmuş.

 

Olmasın önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’da Masum Türker’i CHP’ye katılması için davette bulunsun. Olur mu olur!

Bekleyip göreceğiz. Bu yeni CHP böyle bir hamle yapabilir, demedi demeyin…

Kenan GÜLERCİ
Exit mobile version