Alevlerin Arasında Böyle Kaldılar!

Yayın: 13:42 - 08.10.2012
Güncelleme: 13:42 - 08.10.2012

Sultanbeyli’de, yeni evli çiftin yaralandığı otomobilde çıkan yangın, benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobilin bir anda alev aldığı, çiftin alevler arasında kaldığı görülüyor.

Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı üzerindeki bir benzin istasyonunda meydana gelen olayda, Şemsettin Varol ve Cemile Varol çifti 06 CHD 98 plakalı otomobille LPG dolumu için istasyona yanaştı. LPG dolumu başlandıktan bir süre sonra gaz sızıntısı nedeniyle otomobil aniden alev aldı. Cemile Varol bir anda alevlerin arasında kaldı. Durumu gören Şemsettin Varol da eşini kurtarmak için otomobile koştu. Dün evlendikleri öğrenilen çift, çıkan yangında yaralandı. Vücutlarında yanıklar oluşan Varol çifti hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, yaşanan olay benzin istasyonunun güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin LPG dolumu yaparken aniden alev aldığı, istasyon görevlilerinin panik halindeki kaçıştıkları görülüyor. Ayrıca genç çiftin alevlerin arasında kalıp yaralanmaları da kayıtlarda yer alıyor.(CHA)

Exit mobile version