Kartalspor: 0 – Çaykur Rizespor: 1

Yayın: 20:12 - 14.10.2012
Güncelleme: 20:12 - 14.10.2012

PTT 1.Lig’in 7. hafta açılış karşılaşmasında Karadeniz temsilcisi Ç.Rizespor’u konuk eden Kartalspor, karşılaşmanın 84. dakika da yediği golle karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Hafta boyunca çalışmalarını sadece galibiyet üzerine yapan İstanbul temsilcisi Kartalspor, lig’in güçlü ekiplerinden Ç.Rizespor karşısında ortaya koyduğu mücadelenin karşılığını alamadı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan ve rakibine fazla pozisyon vermeyen Bordo-Beyazlı ekip 84.dakika da Uche Kalu’nun golüne engel olamayınca karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

İki penaltı pozisyonu karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan tarafından es geçilirken, hücum bölgelerinde aleyhine kararlar Kartalspor’un direncini kırdı.

Bugüne kadar hakemler hakkında hiçbir tenkitte bulunamayan teknik direktör Besim Durmuş ve takım kaptanı Burak Akdiş, karşılaşma sonrası katıldıkları basın toplantısında, “bugüne kadar hakemler tarafından kendilerine yapılanları dile getirmediklerini fakat bugün, gerçekten canlarının yandığını ifade etti.”

Kartalspor: 0 – Çaykur Rizespor: 1 

Stat: Radyo Seymen Kartal

Hakemler: Çağatay Şahan, Ömer Faruk Yeşil, Volkan Akçit

Kartalspor: Haydar, Alper, Efecan (Dk. 76 Oktay), Erman, Fatih, Ferdi (Dk. 85 Erhan), Mehmet, Ethem, Uğur, Okan, Burak

Çaykur Rizespor: Loriya, Fahri Tatan, Sezer, Şahinali (Dk. 59 Kenan), Onur, Orhan, Uche Kalu (Dk. 90 Cumhur), Jallow, Hasan Hakan, Murat, Erhan (Dk. 59 Mehmet)

Gol: Dk. 84 Uche Kalu (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Erhan, 90+3 Loriya (Çaykur Rizespor), Dk. 62 Fatih, Dk. 79 Burak (Kartalspor)

Exit mobile version