Model,“Diğer Masallar” Albümünün Son İstanbul Konserinde!

Yayın: 08:15 - 19.10.2012
Güncelleme: 08:15 - 19.10.2012

Model,“Diğer Masallar” Albümünün Son İstanbul Konserinde!

11 Kasım Pazar Saat 16:00’da Bostancı Gösteri Merkezinde

 

Başarılarını perçinledikleri “Diğer Masallar” albümünün son İstanbul konserinde sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla hayranlarının karşısında olacak.

 

Grubun muhteşem performansına tanık olmak ve harika vakit geçirmek için isteyen herkesi 11 Kasım Pazar Saat 16.00 gerçekleşecek MODEL konserine bekliyoruz. Biletler tüm BİLETİX’lerde ve BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ gişesinde.

 

“İlk olarak isimlerini Roxy Müzik Günleri’nde Billboard özel ödülüyle A Due Carmen olarak duyduğumuz topluluk, o dönemde ska-pop olarak tanımlayacağımız bir müzik icra ediyordu. 2008 yılında isimlerini Model olarak değiştirmeleri hem müziklerine hem de duruşlarına yansıdı. Model, 2009 yılında yayınladıkları “Perili Sirk” EP’sinde “Bak Bir Varmış Bir Yokmuş” cover’ı için Levent Yüksel ile bir araya geldi.

Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi iç içe yansıttığını söyleyen Model’in beklenen yükselişi Demir Demirkan prodüktörlüğünde kaydettiği ikinci stüdyo albümleri “Diğer Masallar” ile gerçekleşti. Albümün dikkat çeken parçalarından biri de daha once Sertab Erener’in yorumladığı Sezen Aksu şarkısı “Yalnızlık Senfonisi”

 

Exit mobile version