Taner Özdemir’e misilleme mi?

Yayın: 09:11 - 19.10.2012
Güncelleme: 09:11 - 19.10.2012

Belediye başkanına karşı dik duruş sergileyen, geçen mecliste Savcıları göreve çağıran Meclis Başkanvekili Taner Özdemir bugün büyük bir şok yaşadı.

Kartal Belediye Meclis Başkan Vekiline belediye tarafından tahsis edilen makam aracı, sekreteri ve şoförü geri çekildi.

Misilleme mi?

Gazetemize açıklamada bulunan Özdemir “Bugün Meclis Başkanvekili olmam nedeniyle tahsis edilen araç, şoförüm ve sekreterimi belediye başkanının geri çektiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Çok şükür aracım var ve çokta güzel sürüyorum. Neden böyle anlamsız bir girişimde bulunuldu anlayamadım. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Taktir kamuoyunundur.” dedi.

Dün gerçekleştirilen mecliste Taner Özdemir ve bazı meclis üyeleri bütçede geçen maddelerin birkaç tanesini ret ederek Belediye başkanına bazı yetkileri vermediler. Bugünde Meclis Başkanvekili Özdemir’in aracının, şoförünün ve sekreterinin alınması misilleme mi sorusunu akıllara getirdi.

Kamer Gök’ün meclis başkanvekilliği döneminde hiçbir belediyede olmayan bir uygulama yapılmıştı. Meclis başkanvekili odası, sekreteri ve aracı şoförüyle tahsis edilmişti. Özdemir de başkanvekili olduktan sonra o makama geçmiş ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyordu. Özdemir “Aracı ve şoförü bana gelen yaşlıları evlerine yollarken kullanıyordum.” dedi.

Bu misilleme olayının nerelere varacağı ise ayrı bir merak ve haber konusu…

Exit mobile version