Bemol Pasta Cafe, Umut Akyürek’in de tercih noktası!

Yayın: 08:20 - 22.10.2012
Güncelleme: 08:20 - 22.10.2012

Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde kısa bir süre önce açılan, hizmet kalitesi ve lezzetleriyle kısa sürede müşterilerinin beğenisini kazanan Bemol Cafe Pasta ünlülerin tercih noktası haline geldi.

Türk Sanat Müziğinin büyüleyici sesi Umut Akyürek, ailesiyle Bemol Pasta Cafe’’nin damak tadını tercih ediyor. Bemol ustaları tarafından Türk ve dünya mutfağının en seçkin örnekleri büyük bir titizlik ve beceriyle hazırlanan geleneksel tatları tercih etti.

Bemol Pasta Cafe’nin müdavimlerinden olan Sanatçı İbrahim Erkal, Maltepe Musiki Eğitim Derneği Şefi ve Başkanı üstad Fikret Erkaya, gibi ünlülerin yanı sıra, Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul ailesiyle uğrak yeri olarak tercih ettiler.

Bemol’de müşteri memnuniyeti önem veririz!

Modern mimari bir binada farklı hizmet anlayışı ile tüm ürünlerin günlük kullandıklarını belirten İşletme sahibi Feyzullah Çelebi, Krepler, Pizzalar, Köfteler, Köfte – ızgara çeşitleri, Makarnalar, Wroplar ve zengin menüyle müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getirirken, Bemol Pasta Cafenin, Maltepe’de buluşma noktası haline geldiğini belirtti.

 http://www.bemolpastaneleri.com/

Rezarvasyon Tel: 0216 371 5657

Exit mobile version