Barış Özerol: Şehitlerimizin Kemikleri Sızlıyor

Yayın: 14:39 - 23.09.2009
Güncelleme: 14:39 - 23.09.2009

Haber Merkezi-Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Barış Özerol, İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Kıraç ve partililer Edirnekapı Şehitliğini ziyaret ettiler.

Bayramın son günü gerçekleştirilen anlamlı ziyarette vatan uğruna, Bayrak uğruna şehit olmuş kahraman askerlerimizin kabristanları bir bir ziyaret edilerek Fatiha okundu.

Kuran Okutuldu

Bu arada kabristan ziyaretleri gerçekleştiren şehit aileleri ile de görüşen ve onları teselli eden Türkiye Yeni Değişim Hareketi İstanbul il Başkan Yardımcısı Barış Özerol, beraberinde getirdikleri kırmızı ve beyaz karanfilleride şehit kabristanlarının üzerlerine serpiştirdiler. Bu arada şehitlikte görevli hafızları Kuran-ı Kerim okutuldu, kabir duası yaptırıldı.

Kanım Donuyor

Edirnekapı Şehitliğine gerçekleştirilen ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Barış Özerol, “ Maalesef terörle mücadelede kesin sonucu alacak darbeyi indiremiyoruz diye düşünüyorum. Güneydoğu’dan hergün şehit haberleri geliyor. Televizyonların haber programlarında şehit haberlerini duyduğumda tüylerimin diken diken olduğunu, damarlarımda akan al kanın adeta donduğunu hissediyorum. Maalesef aziz şehitlerimizin kemikleri sızlıyor”şeklinde konuşarak duygularını ifade etti.

Özerol, ülkenin kötü giden kaderine dur demek için iktidar olacaklarını da sözlerine ekledi.

Exit mobile version