Ahmet Şimşek Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu!

Yayın: 08:26 - 01.11.2012
Güncelleme: 08:26 - 01.11.2012

Ulusal onurumuz,şanlı Cumhuriyet’imizin 89.kuruluş yıldönümü Özel Ahmet Şimşek Koleji eğitim kurumları’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yetiştirdiği onbinlerce Atatürkçü aydın gençler ordusuna her yıl yenilerini katmakla onur duyan, Türkiye’nin ilk ‘ücretsiz’ kolejinde Atatürk’ün gençleri,Atatürk’ün Cumhuriyet’ini bir kez daha anmanın ve kutlamanın onurunu yaşadılar.

HEP BİRLİKTE SESLENDİLER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yapılan konuşmalarda, okunan şiirlerde Cumhuriyet’in insan onuruna en yakışan yönetim biçimi olduğu bir kez daha vurgulanarak, Atatürk ilke ve devrimlerinin önemi ve vazgeçilmezliği dile getirildi.

 

“ATATÜRK’Ü LAFTA DEĞİL, YÜREKTEN ANLAMAK…

Törende, Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Tiyatro Kolu öğrencilerinin sergilediği, Etkinlikler Müdürü Erdoğan Sarıgül’ün yazdığı ve 29 Ekim Pazartesi günü Olay TV’de canlı yayın olarak da gösterilen ‘Destan’ adlı gösteri büyük bir beğeniyle izlendi.Öğrenciler, bayram özel programında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü yürekten anlayabilmenin altını çizdiler. “Önemli olan sözlerini tekrarlamak değil; anlamını çıkarmak ve uygulamaktır” diyen öğrenciler, öğrencilerle birlikte tüm velilerinde Cumhuriyet Bayramı’nı kutladıklarını belirtti. Program, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel mesajları ile son buldu.

 

Exit mobile version