SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tur Atlamak İçin Elimizden Geleni Yapacağız!

Yayınlanma:
ABONE OL

Görevde olduğu üç karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrılma başarısı gösteren Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Kazanacağımıza ihtimal verilmeyen bir maçı kazandıklarını söyledi.

Kızıltan, “ 1461 Trabzon deplasman’ı zorlu bir deplasmandı. Fakat her hafta oyun olarak üzerine koyan bir Kartalspor gerçeği var. Zorlu geçeceği düşünülen, futbol kamuoyunda üç puan anlamında bize pek ihtimal verilmeyen bir karşılaşmaydı. Elbette bizde zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama Trabzon’dan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorduk.

Çok iyi çalıştık, iyi oynuyoruz, maçın başında iki-üç tane net pozisyonumuz var maç o zaman bile farklı noktalara gelebilirdi. Rakibinde önemli oyuncuları var, onlarında pozisyonları oldu. Çok iyi mücadele ettik, çok disiplinli oynadık özellikle ikinci yarı rakibin baskı noktalarında akıllı, doğru ayağa oynayarak kontra ataklar bulduk, bunlardan bir tanesinde de kazandığımız penaltıyla da bize üç puan getiren golü attık. İkinci bir pozisyonumuz daha var tartışılır, bizim önümüzdeydi biz penaltı diye gördük orta hakemde penaltıyı verdi daha sonra yardımcı hakeme uyarak iptal etti ve atışı dışarıya verdi. Karşılaşmadan çok önemli bir üç puan aldık çok sevinçliyiz.

Şimdi sırada Bayrampaşa ile Ziraat Türkiye Kupası 3.kademe maçımız var. Kupa maçına odaklanacağız  ve tur atlamak için elimizden geleni yapacağız.”

 

Erşen Çilingir

1461 Trabzon karşısında kaleci Haydar Yılmaz’ın rahatsızlığı nedeniyle Kartalspor kalesinde görev alan ve kritik kurtarışlarıyla galibiyette pay sahibi olan Erşen Çilingir, yaptığı açıklamada Şeytan’ın bacağını kırdıklarını söyledi.

Erşen; “ 1461 Trabzon maçının bizim için gerçekten zor olacağını biliyorduk, çalışmalarımızı ona göre yaptık. Trabzon’a da puan ya da puanlar için gitmiştik çünkü bu karşılaşmaya kadar deplasmanda hiç puan alamamıştık, bir şekilde şeytan’ın bacağını kırmak istiyorduk. Rakibimizin konumunu ve maçın ne kadar zor geçeceğini hepimiz biliyorduk faka sahada gerçekten çok iyi mücadele eden bir Kartalspor vardı ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Torku Konyaspor karşılaşmasına daha moralli hazırlanıp daha iyi çıkacağız ve o karşılaşmadan da üç puan alarak Trabzon’dan getirdiğimiz üç puanı daha anlamlı hale getirmek istiyoruz.

1461 Trabzon galibiyeti az sayıda da olsa bizi burada yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsinin ayaklarına sağlık.

Fatih Gül.

Her hafta daha iyi performans sergileyerek Kartalspor’un değişmez oyuncularından biri olmayı başaran Fatih Gül, seri adına güzel bir galibiyet olduğunu dile getirdi.

Fatih: “ Çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Bütün hafta boyunca çalışmalarımızı büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdik. Daha önce deplasman dan puan çıkartamamıştık bu şanssızlığımızı bu hafta kırmak istiyorduk ve bunu başardığımız için oldukça mutluyuz.

Geçen hafta sahamızda kazandığımız Denizlispor galibiyetinden sonra deplasman da aldığımız 1461 Trabzon galibiyeti seri adına çok güzel olduğunu düşünüyorum. Rakibimiz 1461 Trabzon’u da tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi bir mücadele ortaya koydular, çok iyi bir ekip inşallah onlarında yolu açık olur onları da tebrik ediyorum.”

 

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]