SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İş Sağlığı ve Güvenliğine Dikkat Eden Personel Ödüllendirildi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Belediyesi, bünyesinde çalışan personelin iş sağlığı ve güvenliği için önemli adımlar atıyor. Sahada yürütülen çalışmalar esnasında, iş sağlığı ve güvenlik kurallarına uyan çeşitli birimlerdeki 40 personele, Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut, İnsan kaynakları Müdürü İbrahim Kurukol ve Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat’ın katılımıyla teşekkür belgesi verildi.

Belediye bünyesinde görev yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu, ilgili kanun kapsamında, çalışanların güvenlik şartlarını iyileştirmek amacıyla hem bilgilendirici hem de teşvik edici çalışmalar yapıyor. Yılda dört kez toplanan komisyon, çalışmalar esnasında oluşabilecek riskleri en aza indirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürmekte. Komisyonda alınan kararlar önce birimlere iletiliyor, ardından personelin kurallara uyumları takibe alınarak oluşabilecek riskler azaltılıyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmalara katılan ve aldıkları eğitimi sahaya yansıtan personele düzenlenen törenle teşekkür plaketi verildi.

 

Törene, plaket almaya hak kazanan 40 personelin yanısıraBaşkan Yardımcısı Ercan Akbulut, İnsan kaynakları Müdürü İbrahim Kurukol ve Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat katıldı.

Başkan Yardımcısı Akbulut teşekkür belgesi takdiminde yaptığı konuşmada Belediye personelinin iş sağlığı konusunda yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek, bu konuya ne kadar önem verdiklerini dile getirdi ve sağlığın her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.

İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Kurukolda,Belediyenin, Sultanbeyli genelinde iş sağlığı güvenliğine öncülük ettiğini söyledi ve bu alanda müdürlük olarak yaptıkları eğitim hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürü M. Muhsin Polat iseiş sağlığı ve güvenliği konusuna, azami ölçüde dikkat ettiklerini belirterek böyle bir uygulamanın ekiplerine güven verdiğine dikkat çekti. Polat “Sultanbeyli’ye hizmet ederken, görevimizi güvenle ve kazasız olarak yerine getiriyoruz” dedi.

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]