Ücretsiz Nikâhta Talep Patlaması!

Yayın: 09:17 - 09.11.2012
Güncelleme: 09:17 - 09.11.2012

Pendik Belediyesi evlenecek çiftlerden kamera ve fotoğraf hizmeti karşılığında ücret talep etmeyince nikâh sayısında talep patlaması yaşandı. İlçe dışından onlarca çift hafta içi olan ücretsiz nikâh için sıraya girdi.

 

Dünya evine girmek isteyen çiftler, nikâh merasimleri için Pendik Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’ni tercih ediyor. Belediyenin evlenecek çiftler için sunduğu hafta içi ücretsiz nikâh hizmeti, çiçeği burnunda çiftler için daha cazip geliyor.  400 TL’lik Salon Kiralama Ücreti alınmadığı için hafta içi mesai saatlerinde Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, çiftler tarafından daha çok tercih ediliyor.

 

Hafta içi evlenen çiftlerin sadece 58 TL Evlilik Cüzdanı Ücreti vermeleri yeterli oluyor. Pendik’te ücretsiz olan kamera ve fotoğraf çekiminin birçok yerde 1.000 TL’yi bulması da bu ilgiyi artıran etkenlerin başında. Aynı zamanda bu avantajlardan faydalanmak isteyen çiftler arasında Pendik dışında ikamet eden çiftler de bulunuyor. Yılbaşından bu yana hafta içi nikâh kıydıran çiftlerin sayısı 2 bin 216 olurken hafta sonu bu sayı 563 oldu.

 

 

Exit mobile version