Kızıltan, her geçen gün daha iyi oluyoruz.

Yayın: 13:06 - 10.11.2012
Güncelleme: 13:06 - 10.11.2012

Teknik direktörümüz Özcan Kızıltan, bu hafta Radyo Seymen Kartal Stadı’nda oynayacağımız Torku Konyaspor karşılaşmasından önce yaptığı açıklamada “Her geçen gün daha iyi olduklarını söyledi.”

Kızıltan; “ Denizlispor ve 1461 Trabzon karşılaşmasının kazanılması takımımızda moral ve özgüven oluşturdu. Bizim göreve geldiğimiz Bucaspor, Denizlispor ve 1461 Trabzon karşılaşmalarında ortaya konan futbol, ileriye dönük olarak düşünülünce herkesi umutlandırıyor ve her geçen gün daha iyi oluyoruz. Çok iyi çalışıyoruz, oyuncularımızın gayreti coşkusu bize daha aydınlık bakmamızı sağlıyor.

Her hafta önemli takımlara karşı zor maçlar oynuyoruz, bu hafta oynayacağımız Torku Konyaspor maçı yine kolay bir maç olmayacak fakat biz bu maçında kazanarak biraz daha üst sıralara çıkıp, daha güvenli daha iyi, yukarıdan kopmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Kolay olmamakla beraber bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyorum, beni bu inanca götüren oyuncularımın arzusu isteği ve kazanma hırsı. Ben yarınki maçı kazanarak yolumuza güzel bir üç puanla devam edeceğimizi düşünüyorum.

1461 Trabzon maçında iki tane stoperimizin sakatlanması bizi oldukça üzdü, o bölgede oynayacak oyuncularda alternatif sıkıntısı yaşıyoruz, maalesef futbolda bunlar oluyor. Biz var olan oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız.”dedi

Exit mobile version