Söylemez, Başarımızı taçlandırmak istiyoruz

Yayın: 12:17 - 10.11.2012
Güncelleme: 12:17 - 10.11.2012

Kartalsporda Basın Sözcülüğü görevini de yürüten As Başkan Av. Murat Söylemez, “ Son haftalardaki çıkışımızla yakaladığımız başarımızı taçlandırmak istiyoruz.” dedi.

Söylemez;Yeni teknik ekibimizle birlikte çıktığımız üç karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrıldık. Bu karşılaşmalardan sonuncusun da hem Ligimizin güçlü takımlarından 1461 Trabzon’u kendi sahasında yenerek yenilmezlik unvanını sonlandırdık,  hem de takımımızın dış sahada puan alamama şansızlığımızı da kırmış olduk.

Önümüzde zorlu bir Torku Konyaspor karşılaşması var, bu karşılaşma son iki galibiyetimizi perçinlemek adına ve yakaladığımız havanın devamı açısından oldukça önemli.

Teknik ekibimizden ve oyuncularımızın son karşılaşmalarda ortaya koyduğu mücadeleden oldukça memnunuz. Olumlu tepkiler almaya başladık. Oynadığımız futbolda gözle görülür bir değişiklik var. Karşılaşmalarımızı izleyenlerin keyif aldıklarını belirtmesi bize ayrıca mutluluk veriyor.

Özellikle taraftarımızın beklentilerini biliyoruz. Sezon öncesi koyduğumuz hedeflere doğru adım adım ilerlerken, bu hafta da güzel futbolla alacağımız bir galibiyet son derece önemli olacak. Yönetim kurulumuzdan, teknik ekibimize ve futbolcularımıza kadar herkes bunun bilincinde. Bu anlamda en büyük desteğimiz yine taraftarlarımızdan olacak ve onların da bu uğurda yarın stadımızda yer alacağını bu seneki tüm müsabakalarımızda olduğu gibi 90 dakika sonuna kadar, Kartalımıza yakışır şekilde takımımızı destekleyeceklerine inanıyoruz.

Hep birlikte güzel günlere ulaşacağımıza inancımız tam.” İfadelerinde bulundu.

Exit mobile version