Gaziantep’ten Puan Yada Puanlarla Dönmek İstiyoruz!

Yayın: 07:37 - 16.11.2012
Güncelleme: 07:37 - 16.11.2012

Bu hafta Gaziantep deplasmanına gidecek olan Kartalspor’un deneyimli teknik adamı Özcan Kızıltan, Gaziantep’ten puan yada puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Kızıltan; “ Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda önemli bir maç oynayacağız. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda Konyaspor’la iyi bir maç oynadık, çok pozisyon bulduğumuz maçlardan biriydi. Bu karşılaşmadan üç puan almayı çok istiyorduk fakat istediğimiz sonucu alamadık.

Her şeye rağmen oyuncularımız kazanma adına her şeyi yaptılar, tabi ki o karşılaşma geride kaldı Konyaspor karşısında kaybettiğimiz iki puan için elbette ki üzülüyoruz ama kaybetmemek, gol yemeden, rakibe pozisyon vermeden oynamakta bizim adımıza önemliydi. Bu anlamda doğru yoldayız, takım halinde oynama, takım savunmasını doğru yapma ve çok pozisyon bulma yolunda doğru işler yapıyoruz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  karşılaşmasının hazırlıklarından oldukça memnunum. İki stoperimiz Onur ve Denilson sakat olduğu için, bir diğer stoperimiz Ethem Pülgir ise Ümit Milli takım kampında olduğu için bu hafta gerçekleştirilen antrenmanlara katılamadı. Var olan oyuncularımızla iyi bir çalışma dönemi geçirdik, yine hedefimiz deplasmandan puan yada puanlarla dönmek bunu yapabilecek, başarabilecek bir kadromuz var, bu yönde tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz inşallah düşündüğümüz, hedeflediğimiz gibi puan yada puanlarla Gaziantep deplasmanından döneriz.

Exit mobile version