SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Halk Günleri Sosyal Medyaya taşındı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Halk Günleri’nde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışını sürdüren Başkan Keskin, “Ulaşılmadık İlçe Sakini Kalmasın” parolasıyla, Sultanbeyli halkıyla buluşmasını sosyal medyaya da taşıyarak her alanda vatandaşla diyalog kuruyor.

Sultanbeyli halkıyla birebir diyalog kurabilmek adına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in bizzat katıldığı Halk Günleri artık sosyal medya ortamında da gerçekleşiyor. İlçe sakinleri her Cuma gerçekleştirilen halk günlerine, belediyenin facebook ve twitter hesaplarından da katılıyor.

 

İlçe halkının sorunlarının çözüme kavuşturulması için gerçekleştirilen Halk Günleri Cuma günleri düzenleniyor. Randevu alan vatandaşlar, Başkan Hüseyin Keskin’e ve ilgili müdürlere dilek, istek ve sorunlarını iletiyor.

Sultanbeyli Belediyesi, halk günlerine katılamayan vatandaşlar için yeni bir uygulamaya adım attı. Artık belediyenin facebook ve twitter hesaplarından Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e sorular yöneltebilecek.

 

 

Hızlı Erişim, Hızlı Çözüm

 

Sosyal medyada, Halk Günleri’nde sorular mesaj yoluyla alınıyor. Gelen sorular başkana ve ilgili müdürlüklere iletilerek anında dönüş yapılıyor. İstek, şikayet, ilçe hakkında önerilerin iletilebileceği Halk Günleri’nde amaç vatandaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulması…

 

Geçtiğimiz hafta başlatılan sosyal medyada Halk Günü buluşmalarına Sultanbeylililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe sakinlerinin belediye facebook ve twitter hesaplarına mesaj olarak gönderdiği istek ve sorulara, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ilgili müdürlüklerden alınan cevaplar vatandaşlara anında iletildi.

 

Sorunlara, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşan Sultanbeyli Belediyesi’nin “ulaşılmadık ilçe sakini kalmasın” parolasıyla gerçekleştirdiği uygulamadan Sultanbeylililer de memnun.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]