Liseli “Benim İçin Üniversite” İle Koç’ta 24 Saat Geçirecek!

Yayın: 07:29 - 23.11.2012
Güncelleme: 07:29 - 23.11.2012

Koç Üniversitesi, Facebook üzerinden düzenlediği ‘Benim İçin Üniversite’ kampanyasıyla yüksek öğrenim için hazırlanan 12’inci sınıf lise öğrencilerini Rumelifeneri Kampüsü’nde ağırlamaya hazırlanıyor. 17 Ocak 2013 tarihine kadar sürecek “Benim İçin Üniversite” başlıklı Facebook kampanyası kapsamında, 12’inci sınıf lise öğrencileri üniversitenin anlamını yansıtan fotoğraf ve fotoğrafın öyküsünü göndererek kampanyaya katılacak. Gönderilen fotoğraf ve öyküler Koç Üniversitesi’nin Facebook sayfasında ‘Benim İçin Üniversite’ uygulamasında yayınlanacak. Kullanıcıların oylaması sonucu ilk 20’de yer alan öğrenciler bir günlüğüne Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde misafir edilecek. 30 kişi de sürpriz hediyeler kazanacak.

 

 

Koç Üniversitesi, Facebook üzerinden başlattığı “Benim İçin Üniversite” kampanyasıyla yüksek öğrenim hayatı için hazırlanan Türkiye’nin dört bir yanındaki 12’inci sınıf lise öğrencilerine bir günlüğüne üniversiteli olma fırsatı sunuyor. 17 Ocak 2013 tarihine kadar sürecek olan “Benim İçin Üniversite” başlıklı Facebook kampanyasına katılmak isteyen öğrenciler, kendileri için üniversitenin anlamını yansıtan bir fotoğraf karesi çekerek, bu fotoğrafın öyküsünü kaleme alacaklar.

 

Kampanyaya katılan öğrencilerin fotoğraf ve öyküleri, 17 Ocak 2013 tarihine kadar “Benim İçin Üniversite” kampanyası için hazırlanan Facebook sayfasına göndermiş olacak. Gönderilen fotoğraf ve öyküler 17 Ocak 2013 ile 25 Ocak 2013 tarihleri arasında Koç Üniversitesi web sayfasında yayınlanacak. Söz konusu tarihler arasında “Benim İçin Üniversite” kampanyasının yer aldığı https://apps.facebook.com/benimicinuniversite/ Facebook sayfasını ziyaret edenlerin verdikleri oylarla en iyi fotoğraf ve öyküler belirlenecek.

 

Kampanya kapsamında en çok oyu alan 20 fotoğraf ve öykünün sahibi Koç Üniversitesi’nde 24 Saat Programı’na davet edilecek. Ayrıca, fotoğrafı en çok beğenilen 30 kişiye ise çeşitli sürpriz hediyeler verilecek.Kazananların listesi 25 Ocak 2013 tarihinde https://www.adaylar.ku.edu.tr adresi üzerinden açıklanacak.

 

 

Exit mobile version