Kartalspor için sıkıntılı dönemeç!

Yayın: 18:36 - 25.11.2012
Güncelleme: 18:36 - 25.11.2012

Kartalspor, lider Kayseri Erciyesspor karşısında ilk dakikalarda üstünlüğü teslim etti ve 10.dk.da kendi evinde mağlup duruma düştü. İlerleyen dakikalarda pozisyona girmekte zorlanan Bordo-Beyazlılar her zamanki istekli, arzulu futbolunu sergilerken buna karşılık K.Erciyesspor hızlı çıkarak ikinci golünü arıyordu.

İlk yarının sonlarına doğru Burak’a yapılan faul K.Erciyes’e pahalıya mal oldu. Frikik atışını kullanan Mehmet Uslu düzgün bir plase vuruşla takımına beraberlik golünü getirdi. İlk yarı bu skorla bitecek derken uzatma dakikalarında K.Erciyesli Emrah güzel futboluna bir de gol ekleyince soyunma odasına önde gitmelerine sebep oldu. 

İkinci yarı orta saha mücadelesi ve karşılıklı ataklarla başladı. Tam Kartalspor beraberlik golünü bulacak derken 70.dk.da on kişi kalan Bordo-Beyazlılar tekrar üstünlüğü K.Erciyes’e bıraktı. Son dakikalarda K.Erciyes bir gol daha bulunca iki gol farkı yakalayarak iyice rahatlamış oldu.

Anlamadığım nokta Kartal nasıl kendi evinde K.Erciyes’e bu kadar rahat futbol oynatır. Adeta Erciyes kendi evinde oynar gibi kolay bir galibiyet aldı. Kartalsporumuz şapkasını önüne alıp çok iyi hesaplar yaparak aksaklıkların sebebini bulup tedbirini almalı. Aksi takdirde tehlike çanları çalmaya başlar. Aslında takımın kadrosu son derece iyi düzeyde. Sadece sol çizgi ve santrofora olan ihtiyaç giderilirse sıkıntılar aşılır ve yükselişe geçilir.

Ancak ne olursa olsun bundan sonra kendi evinde puan kaybetme lüksü olamaz. Bir an önce bu sıkıntılı dönemeçten sıyrılıp başarı grafiğini yükseltecek önlemler alınmalıdır. Çünkü ‘Kartallar yüksekten uçar’ bunu kimse unutmasın.    

 

                                                                                              Erdoğan ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version