Özcan Kızıltan, böyle bir oyun ve sonuç beklemiyordum!

Yayın: 17:48 - 25.11.2012
Güncelleme: 17:48 - 25.11.2012

Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Böyle bir oyun ve sonuç beklemediğini söyledi.

Kızıltan; “ Kendi sahamızdaki bu maça puan almak, özelliklede kazanmak için çıkmıştık. Açıkça ifade etmeliyim ki ben böyle bir oyun ve sonuç beklemiyordum. Futbolun içinde gelişen olaylar bazen takımı olumsuz etkileyebiliyor.

Erken yediğimiz gol, erken gelen sakatlık ve çevirmeye çalıştığımız maç oldu. Bulduğumuz güzel bir golün ardından, iyi oynamaya başladığımız, özellikle 25 dakikadan sonra pozisyonlar bulduğumuz ilk yarının son dakikasında golü yemek elbette moral açısından bizi olumsuz etkiledi.

İkinci yarıya daha umutlu bakarken sonradan oyuna dahil ettiğimiz Oktay’ın iyi niyetle rakibi engellemeye çalışırken görmüş olduğu kırmızı kart 10 kişi kalmamıza neden oldu. 10 kişi maçı çevirmeye çalıştık ama Ersiyesspor karşısında bunu başarmak kolay değildi, oyuncularım bütün iyi niyetleriyle oyunu çevirmeye çalıştı. Özellikle maç 2-1 iken beraberliği yakalayacak pozisyonlarda bulduk ama başaramadık. Rakibimiz kontralarla son dakika da üçüncü golü buldu.

Tabi ki istemediğimiz, beklemediğimiz bir sonuç ama şunu samimiyetle söylemek isterim ki görevde olduğumuz altı haftalık zaman zarfında kazanmayı en hak etmediğimiz maç olduğunu söyleyebiliriz.

Gerek konsantre, gerekse oyun disiplini açısından diğer maçlara oranla biraz daha düşüktü, belki zaman zaman kazanma arzusuyla, hırsıyla çıkışlar yaptık, üstün olduğumuz bölümler oldu fakat genel anlamda diğer maçlara oranla bu maçta kazanmayı hak eden taraf değildik.

Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı kendilerini kutluyorum takım olarak iyiler, biz bundan sonra biraz daha dikkatli olmak zorundayız, eksiklerimiz elbette var özellikle ön bölgede biraz daha etkin olmak zorundayız oyuncularımız elinden geldiğince bunu aşmaya çalışıyorlar ancak bugün ilk kez bir rakibe bu kadar pozisyon verdik ve üç gol yedik

 

Yaser Yıldız, bugün kazanmayı hak etmedik!

Kartalspor’un gol yollarındaki isimlerinden Yaser Yıldız, bugün pek etkili olamadığını söyledi.

Yaser; “Oyun olarak, mücadele olarak bugün kazanmayı hak etmedik. Rakibimizi tebrik ediyorum, iyi oynadılar hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz bundan sonra nasıl daha iyi mücadele edip iyi oynayarak galip geliriz ona bakacağız.

Ben bugün pek etkili olamadığımı düşünüyorum, hocamda zaten 60.dakika da beni oyundan aldı, doğru bir değişiklikti. İnşallah kendimi toparlayıp daha iyi olacağım.

 

 

 

 

Efecan Karaca, moral bozukluğunu üzerimizden en kısa sürede atacağız.

Kartalspor’un genç kanat oyuncularından Efecan Karaca, Söylenecek çok fazla bir şey olmadığını ifade etti.

Efecan; “ Öncelikle K.Erciyesspor’u tebrik ediyorum, iyi oynadılar ve galip geldiler. Biz karşılaşmaya iyi başlamadık yediğimiz golden sonra silkelendik ve 40. Dakikaya kadar oyuna yön veren takım bizdik diyebilirim. Bu süre içerisinde beraberliği sağladık fakat 45.dakikada da çok talihsiz bir gol yedik. İlk yarının son dakikasında yediğimiz gol ikinci yarıya moralsiz çıkmamıza neden oldu, psikolojik olarak bizi olumsuz yönde etkiledi.

İkinci yarıda iyi oynamadığımızı düşünüyorum, 10 kişide kalınca rakibimize kontralardan pozisyonlar verdik, bunlardan birinde rakibimiz üçüncü golü buldu ve maç 3-1 bitti. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzde iki tane Adana maçı var, çok zor bir deplasman bu iki Adana deplasman maçından puan çıkartmamız lazım. Önümüzdeki haftalarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu moral bozukluğunu üzerimizden en kısa sürede atacağız

Exit mobile version