Türkiye Romancılığına Yeni Bir Yazar Geliyor!

Yayın: 08:04 - 29.11.2012
Güncelleme: 08:04 - 29.11.2012

İnsanı gülmeye sevk eden ve bir o kadar da düşündüren, ayrıca Türkiye’de toplumsallığın yaşam biçimini ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kendi kalemiyle dile getiren yazar ve şair Göksu (Gül Emre Yakut) toplumsal olayları mizahi bir düşünce tarzıyla ele alırken, aynı zamanda okuyucuyu eğlendirme ile birlikte olayların paralelinde sürüklemeyi de vaat ediyor.

Yorumu ve değerlendirmeyi bireye ve kitlelere bırakan bir yazış tarzı ve aynı zamanda insan ve kitle psikolojisini göz önüne alarak kaleme aldığı eserleriyle yepyeni bir romancılık ve mizah yazarlığının büyük bir örneğini ve ustalığını sunuyor bizlere…

Türkiye’de köy enstitülerin kurulmasıyla bütün toplumun eğitim yaşamını kapsayan yaparak, yaşayarak, üreterek doğru temele oturtulan eğitim sistemimiz, aydınlık bir geleceği yakalama yolunda ilerlerken, ülkemizin gelişimini engelleyen güçler tarafından sabote edilerek yıkılmıştır. Devamında tesis edilen eğitim sistemi, beraberinde çok yanlışlıkları getirmekle birlikte, eğitim alanında hızla gelişen ülkemizi geri bırakmıştır.

 

Pek yakında Türkiye yazarları arasında eserleriyle yer alacak olan yazar ve şair Göksu, aynı anda çıkacak olan iki eseriyle Türkiye kamuoyunda birçok alanda deprem yaratacağa benziyor. Kendi yaratılışında mizahi özellikler taşıyan yazar, eserlerinde de başarılı bir şekilde yansıtmayı ustaca sergiliyor.

Exit mobile version