SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Güzelgün, ak güvercini, Kartal Belediyesinin burçlarına çakmazsam!

Yayınlanma:
ABONE OL

DSP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “İktidara Yürüyüş” içerikli yemekli bir toplantıda partililer ve çok sayıda Kartal siyasetinden farklı isimler bir araya geldi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker’inde katıldığı toplantıda İlçe Başkanı İlhan Güzelgün’ün coşkulu azimli konuşmasının ardından mikrofonu alan Türker, aynı coşkuyu devam ettirmekte bir an şaşkınlıkla dile getirerek, “ İlhan Başkanın bu coşkulu konuşmasını aynı tempoda devam ettirmek kolay olmayacak” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Önce Cemevi ziyaret edildi…

DSP Genel Başkanı Masum Türker Kartal İlçe Başkanlığının daveti üzerine Kartal’da Önce Cemevi’nin ziyaret etti, sonrada “İktidara Yürüyüş” yemeğine katıldı.

Kartal Cemevi Vakfı’nda Genel Başkan Türker’i İsmail Saçlı karşıladı ve ağırladı. Türker Cemevi’nde uzun süre kalarak, Türkiye’de Alevi vatandaşların sorunlarını ve genel gündemi değerlendirdi. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette Türker’e Aşure ikram edildi. Türker Cemevini gezerek İsmail Saçlı’dan bilgiler aldı.

Kartal sahilde bulunan Westa restaurantta, DSP Kartal teşkilatının düzenlediği bu yemekli toplantıya gösterilen ilginin de şaşkınlık meydana getirdiği ve sürpriz isimlerin iştirak etti.

Çok kalabalık katılım oldu…

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, Ayşe Jale Ağırbaş, Orhan Yeşilyurt, Bayram İğdeli, Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın İğdeli, SONAR Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı, DSP Kartal İlçe Yönetim Kurulu, DSP Aday adayı Muhtar Şahin Kaya, Kartal Belediye Meclis Başkan Vekili Taner Özdemir, Hasan Kumral, Binali Karaman, Hüsniye Kaya, Kartal Cemevi Vakıf Başkanı İsmail Saçlı, Kartal Mahalle Muhtarları, sanat – siyaset ve basın camiasından çok sayıda davetlinin bulunduğu yaklaşık 900 kişilik bir katılımın olduğu belirtildi. Toplantının ilerleyen saatlerinde dahi gelen davetlilerin olduğu gözlendi. Yoğun katılımdan dolayı gelen davetlilerin diğer salonda masalara oturtulduğu öğrenildi.

Güzelgün, ak güvercini, Kartal Belediyesinin burçlarına çakmazsam!

Açılış konuşmasını yapan DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün, “Göreve geldiğim gün Sayın Genel Başkanıma söz verdim, Kartal’da ak güvercini, Kartal Belediyesinin burçlarına çakmazsam o gün siyaseten kendimi değerlendiririm, o gün ilçe başkanlığından istifa ederim demiştim. Şimdi genel başkanlığımda bir kere daha söylüyorum.

Değerli arkadaşlarım çok seçim almış çok seçim kaybetmiş bir arkadaşınızım ancak göreve geldiğimiz gün Demokratik Sol Parti’nin bütün yüzlerini gördüm Kartal’da yirmi mahallesine 1800 sokağa ve caddesine gittiğim zaman orada Demokratik Sol’u gördüm. Benim aslında yaptığım bir şey yok Demokratik Sol Parti’nin üzerindeki tozu aldım baktım ki Demokratik Sol Parti çıktı.

Arkadaşlar aslında yüreğimin yanık olduğu söyleyeceğim çok şey var, ancak meclis üyesi olarak size birkaç şey söylemek istiyorum.

 

Değerli Arkadaşlarım hepinizin çocuğu okula gidiyor değimli? Hepiniz burada kiracı değilsiniz hepiniz Kartal’lısınız Kartalda okullara gittiğiniz zaman eskiden öğretmenler ne söylüyordu; aman bize para yardımı yapın bakın elektriğimiz kapanır, suyumuz kapanır diyordu ben muhalefet partisi il genel meclis üyesi olarak gittiğim güne kadar Kartal’da hiçbir okul müdürümün şikayetini duymadım. Çünkü orası hizmet yeri orada hizmet ettik Allah’ıma hamd olsun. Gittiğim bütün okullarda bütün müdürler teşekkür ediyorlar. Bunu yalnızca ben mi yaptım? Asla ben yaptım demiyorum orada Demokratik Sol Partili il genel meclis üyelerinin girişimiyle iyi ilişkiler kurarak bunu yaptık. Yalnızca o mu? Kartal’da şu anda tarihi çeşmeleri Demokratik Sol Partili İl genel meclis üyelerinin girişimiyle başladı. Biz yaptık bunu biz.

Kartal’da, CHP, AKP, DSP var diyorlar!

Açıkça söyleyeyim bu seçimde Kartal’da daha düne kadar CHP, AKP var diyorlardı şimdi ne diyorlar biliyor musunuz? CHP, AKP, DSP var diyorlar. Allah kısmet ederse birinci parti olacağız.

Türker, Güzelgün’ün enerjisi karşısında şaşırdı!

 

Masum Türker, “DSP’liler hedef insanlarıdır”

 

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Kartal İlçe Örgütü’nün Düzenlediği Dayanışma Gecesine Katıldı.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, İstanbul’da DSP Kartal İlçe örgütünün düzenlediği ‘İktidara Yürüyüş Gecesi’ne katıldı. DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün, Masum Türker’i kürsüye davet ederken “Genel Başkan’ımızın huzurunda, tüm ilçe teşkilatımın şahitliğinde ilan ediyorum:  2014 yılında yapılacak olan yerel seçimde DSP bayrağını Kartal Belediyesi burçlarına dikemezsem eğer, bulunduğum görevden istifa edeceğim” dedi. Şimdi bu kadar heyecanlı konuşan bu kadar heyecanlı meydan okuyan bir ilçe başkanının yanında genel başkan ne yapar? Ya onun ayağını bıraktığı gaz pedalından devam eder, ya da biran önce aşağıya alıp ondan sonra yüceltir. Çünkü onun gazını biz yakalayamayız. Onun gazı hızlı bir gaz.

DSP Genel Başkanı Masum Türker ,“İlçe Başkanımız’ın konuşması üzerine ne söyleyeceğimi bilemiyorum. DSP’liler hedef insanlarıdır. Hedefi olan Kartal İlçe Başkanımız kaybetmesi halinde bırakmayı taahhüt etmiştir. Bizim partimizde gönüllüler ve görevliler sosyal demokrat bir anlayışla bölge sorunlarına, ülke sorunlarına sahip çıkmaktadırlar. Bugün ülkemiz bölgesinde çok çeşitli sorunlarla boğuşmaktadır. DSP iktidara geldiğinde bu sorunların hepsini çözecektir. Çünkü DSP iktidar deneyimi olan bir partidir” diye konuştu.

Masum Türker, DSP yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte partililerle sohbet etti, yeni döneme ilişkin çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]