SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Platinum Yaşam İçin Start Verildi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı yılın son fırsatını, Evora İstanbul Platinum kulesindeki daireleri 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkararak sunuyor.

 

Evora İstanbul Platinum’un peşinatı müşteriye bırakan ödeme alternatiflerinde, sıfır faiz ve sıfır peşinat seçenekleri bulunuyor.

Teknik Yapı’nın Tuzla’da gerçekleştirdiği 5.073 dairelik Evora İstanbul projesinde Platinum kulesi satışa çıkıyor. Home, home office ve rezidans amaçlı olarak tasarlanan Platinum kulesi, ‘Peşinatı Siz Belirleyin’ sloganı kapsamında yılın son fırsatlarını sunuyor.

‘Peşinatı Siz Belirleyin’ sloganıyla seçkin sahiplerini bekleyen Evora İstanbul Platinum, 208 daireden oluşuyor. Home, home office ve rezidans amaçlı olarak tasarlanan Platinum kulesinde 1+1 ve 2+1 tipi daireler ağırlık kazanıyor. Rezidans hizmetinin verileceği Platinum’da 154 adet 1+1 tipi, 40 adet 2+1 tipi, 2 adet stüdyo tipi daire ile birlikte 10 ofis ve 2 ticari mağaza yer alıyor. 41,74 metrekare ile 133,66 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki dairelerin fiyatlı ise stüdyo tipi dairelerde 95 bin lira, 1+1 tipi dairelerde 142 bin 500 lira, 2+1 tipi dairelerde ise 237 bin liradan başlıyor.

 

Peşinatı müşteri belirliyor

Evora İstanbul Platinum’dan rezidans daire almak isteyenlere önemli avantajlar içeren ödeme seçenekleri sunuluyor. Mesela, hiç peşinat ödemeden Platinum kulesinden rezidans daire almak mümkün. Peşinatsız sistemi tercih edenlere, daire tutarının yüzde 45’ini 18 aya eşit olarak bölünen üç vadede sıfır faizli ödeme fırsatı sunuluyor. Kampanyanın hemen başlangıcında Platinum’dan daire alanların ilk ara ödemesi 6 ay sonra başlıyor.

Ara ödemesiz alternatifi tercih edenlere ise sektördeki en düşük konut kredisi faiz oranı olan yüzde 0.81 oranından başlayan ve 12 aydan 120 aya kadar farklı vadeler sunuluyor.

Yeşil vahanın ortasında yükselen kule

Yaklaşık 7 dönüm arsa alanı üzerinde sadece 945 metrekare oturuma sahip Evora İstanbul Platinum, yeşil bir vaha içinde yükselen kule olarak dikkat çekiyor. Sağlıklı bir yaşam konseptinin öne çıktığı Platinum kulesinin etrafında 3,3 dönüm yeşil alan yer alıyor. Sağlıklı yaşamın sürekliliğini sağlayacak aerobic, fitness gibi sosyal tesisleri açık havuz tamamlıyor. Temiz havanın kalıcılığı ise tamamı 268 araç kapasiteli kapalı otopark sistemi ile destekleniyor.

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]