Tuzla’da Bayan Dayanışması!

Yayın: 14:02 - 31.12.2012
Güncelleme: 14:02 - 31.12.2012

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Bolulu bayanlarla bir araya gelerek sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Balkan Bulut, Tuzla Bolulular Derneği’nin bayan üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Tuzla Belediyesi’nin bayanlarla birlikte yaptığı sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye ve sivil toplum örgütleri işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliklerin içeriğinin zenginleştirilmesi ve dikkatleri toplaması için yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın faaliyetleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Tuzla’nın 81 ilden yaşayanı ile Türkiye’nin mozaiğini yansıttığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Bayanların bakış açısıyla Tuzla’ya neler katabileceğimizi, kültürel ve sosyal kaynaşmayı geliştirmek adına neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Kültürel ve sosyal farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüp bunu da güçlendirmek adına işbirliğinde bulunuyoruz. Bizlere evinin sıcaklığını yansıtan bayanlara teşekkür ederim” dedi.

Exit mobile version