Eğitim Bir – Sen, Çalışan Gazetecileri ziyaret etti!

Yayın: 09:57 - 15.01.2013
Güncelleme: 09:57 - 15.01.2013

Eğitim Bir – Sen 4 No’lu Şube Yönetim Kurulu ve ilçe temsilcileri, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle yerel gazete temsilcilerini ziyaret ettiler.

Şube yöneticileri, Pendik, Kartal, Tuzla, Sultanbeyli ve Maltepe ilçelerindeki yerel basın mensuplarını da ziyaret ederek, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Eğitim Bir – Sen 4 No’lu Şube Temsilciliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kartal’da görev yapan basın mensuplarını ziyaret etti.

 

Kartal’daki gazeteleri Kartal Temsilcisi Murat Yıldız ve Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Yadigar, ziyaret etti. Şube Başkanı Yadigar, sivil toplum örgütü olarak topluma hizmet veren kuruluşlar olduklarını ifade ederek, “Bizlerin dile getirdiği duyarlılıkları ancak sizler aracılığıyla seslendirebiliyoruz. Basını önemsiyoruz. Basınla ilişkilerimiz dostane bir şekilde devam ediyor” dedi.

 

 

Gülerci, Eğitim Bir – Sen’i başarılı buluyorum!

Kartal Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kenan Gülerci, Eğitim-Bir-Sen’in çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ederek, “Eğitimle ilgili, özellikle halkın değerleriyle ilgili çalışmalarınızı ve hassasiyetlerinizi takdir ediyorum. Bu tür faaliyetlerinize gazetemizde memnuniyetle yer veriyoruz. Gerçekten bölgemizde özellikle basınla ilişkileriniz ve diyaloğunuz çok başarılı. Bizleri bu günümüzde hatırlayıp buraya kadar gelme nezaketinde bulunduğunuz için, sizlere bu nezaketli davranışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version