Genç Vekiller Pendikli Gençlerle Buluştu!

Yayın: 09:04 - 16.01.2013
Güncelleme: 09:04 - 16.01.2013

AK Parti Pendik Gençlik Kollarının ikincisini düzenlediği Genç Gözüyle TBMM  adlı programa  katılmak üzere  Pendik’e gelen AK  Parti  Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve İstanbul Milletvekili Bilal Macit Pendikli gençlerle bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Kültür  Merkezi’nde düzenlenen Genç Gözüyle TBMM  adlı programda moderatörlüğü yapan AK Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül:”Daha önce en genç milletvekilimiz Bilal Macit  ile ilkini yaptığımız Genç Gözüyle TBMM  adlı programımızın bugün ikincisini Eski Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Ankara milletvekilimiz Fatih Şahin ve İstanbul milletvekilimiz Bilal Macit ile birlikte tekrar  yapıyoruz. Genç kardeşlerimizden çok yoğun bir ilginin olduğu programımıza teşriflerinden dolayı ben sayın vekillerimize çok teşekkür ediyorum.”

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin de konuşmasında teşkilatın önemine ,  gençlerin teşkilata yaptığı katkıya değindi. Fatih Şahin, gençlere önem veren bir Genel Başkanları olduğunu belirterek AK Parti döneminde seçilme yaşının 25’e indiğini şimdi ise 18’e indirilme çalışmalarının yapıldığını kaydetti.

Bilal Macit  de konuşmasında Türkiye’nin en genç ve en geç milletvekili olduğunu söyledi. Seçim döneminde  bir hafta içinde  birkaç defa milletvekili seçilip vekilliğinin iptal edildiğini söyleyen Macit, bu konuda Süleyman Demirel’in yedi defa gidip sekiz defa gelme rekorunu da kırdığını kaydetti.

 

Program sonunda gençlerin sorularını cevaplayan Fatih Şahin ve Bilal Macit’e  AK Parti Pendik Gençlik kolları Başkanı Erkan Gül tarafından hediyeleri takdim edildi.

 

 

 

Exit mobile version