Sancaktepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti!

Yayın: 08:37 - 26.01.2013
Güncelleme: 08:37 - 26.01.2013

Sancaktepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri Sancaktepe’nin yeni Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu’yla tanışmak ve hayırlı olsun demek için nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Kent konseyi Engelliler Meclisi çalışmaları hakkında Sayın Aydoğdu’ya bilgi verdiler. Engelliler Meclisi Başkanı Hasan Kaya,Başkan Yardımcıları Mustafa Köse,Bahattin Ateş, Ali Kayım,Aynur Türk Kent Konseyi Basın Çalışma Grubu Başkanı Selçuk Ük ve üyeleri ile birlikte oluşan heyeti kabul eden Sancaktepe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ziyaretten memnuniyetini ifade etti.

Engelliler Meclisi Başkanı Hasan Kaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle beraber ortak Projeler üretip İlçemize katkı sağlamayı umduklarını belirtti ve Kent Konseyinin 6.Olağan Genel Kurulunda kabul edilen ‘’ENGELLİLERLE BİRLİKTE YAŞAM’’Projesini gerçekleştirmek istediklerini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydoğdu öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kent Konseyi çalışmalarında bulunmuş biri olarak beraber ortak çalışmalar yaparak ilçemize ve engellilere katkı sağlayacağız  ve ortak projemiz olan  ‘’ENGELLİLERLE BİRLİKTE YAŞAM’’ projesini en kısa zamanda birlikte okullarımızda hayata geçireceğiz dedi. Ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi ziyareti ile son buldu.

Exit mobile version