Maalesef İstediğimiz Skoru Elde Edemedik!

Yayın: 15:13 - 07.02.2013
Güncelleme: 15:13 - 07.02.2013

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir, Ş.Urfaspor karşılaşması öncesi yaptığı basın açıklamasında Zor bir sürecin kendilerini beklediğini belirtti.

Özdemir: Teknik ekip olarak göreve başladığımız hafta Samsun deplasmanında ilk maçımıza çıktık, netice anlamında maalesef istediğimiz skoru elde edemedik ve bizim adımıza kayıp bir hafta oldu.

Samsunspor karşılaşmasında ve önümüzdeki diğer karşılaşmalarda iyi oynadık veya kötü oynadık diye bir değerlendirme yapmayacağım, bundan ziyade kazanılacak puanların bizim için daha önemli olduğunu düşünüyorum, daha sonra iyi veya kötü oynadık diyebiliriz.

Bu hafta lig’in ikinci yarısında birçok transfer yaparak kadrosunu güçlendiren, ikinci yarıya iyi başlayan Ş.Urfaspor’la kendi sahamızda karşılaşacağız. Zor bir rakip, hem şehir olarak, hem de kazandıkları iki maçtan sonra hedefleri daha farklı olan bir takımla karşılaşacağız. Bu yüzden bizim için zor bir hafta olacak, gerçi onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum.

Bizim bir tek handikabımız var o da hafta başından beri eksik kadroyla çalışıyor olmamız. Birçok hasta ve sakat oyuncumuz bulunuyor, antrenmana katılım oranımız çok düşük bu bize sıkıntı yaratıyor. Sakat ve hasta olan oyuncularımızın durumu belirsiz,  bu oyuncuların son durumlarını değerlendirip öyle karar vereceğiz, belki bu oyuncuların büyük bir bölümü bu karşılaşmada görev alamayacak. O yüzden zor bir süreç, zor bir hafta bizi bekliyor.

Bunların yanında bulunduğumuz konum itibariyle mazeret üretmek hiç hoş değil. Takımımız bünyesinde olan diğer oyuncularımızda görev verildiği takdirde tamamen profesyonel bir anlayışla verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir bu konuda hiç şüphem yok.

Fakat bir gerçek var o da zor bir haftanın bizi beklediğidir.”

Exit mobile version