SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Osman Özdemir, Artık her maç final havasında!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir, Ş.Urfaspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında “Bundan sonraki her maçın kendileri için final havasında” geçeceğini söyledi.

Özdemir; “Artık lig’in sonuna kadar özellikle alt sıralardaki ve üst sıralardaki bütün karşılaşmaların zorluğunu biliyoruz, bu maçta onlardan biriydi. Rakibimiz lig’in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı ama bizim yaptığımız kötü başlangıç bu maçın önemini daha da arttırmıştı.

Maçın başından sonuna kadar tamamen Kartalspor’un üstün olduğu bir karşılaşmaydı, tabi bunun bazı sebepleri var, rakibim eksik kalması bize böyle bir imkan tanıdı. Fakat bu avantajı maalesef neticeye yansıtamadık. Öne geçmemize rağmen karşılaşmanın sonlarına doğru yediğimiz bir penaltı golü maalesef 3 puana engel oldu.

Puan tablosundaki durumumuzdan dolayı bundan sonraki her maç bizim adımıza final niteliği taşıyor. Oyuncularımın gayreti, çabası, maç kazanma arzusu bizim açımızdan olumlu ama bunu neticeye çevirememek açıkçası bizim için negatif bir durum. Bundan sonraki maçlarımızda inşallah boyun eğmeyip oyunumuzu neticeye yansıtabilirsek zannediyorum ki birkaç hafta sonra çok iyi yerlerde oluruz.” dedi.
kartalpor-yaser-olgay

Yaser Yıldız, İnanılmaz bir üzüntü hakim.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Yaser Yıldız, Üzgün olduklarını dile getirdi.

Yaser: Ne diyeceğimi bilemiyorum, hepimizde inanılmaz bir üzüntü hakim. Karşılaşmaya çok iyi başladık ve iyi götürüyorduk ama bir uzun top neticesinde ceza sahası içerisinde yaşanan karambol de penaltı oldu ve gol yedik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum oldukça üzgünüz.

Basın mensuplarının Yaser’e iyi oynamasına rağmen golle buluşamaması ve takım içerisindeki motivasyon olma konusunda sorun yaşanıp yaşanmama sorusuna; “Önce beni ilgilendiren kısma cevap vermek istiyorum. Gol çok enteresan bir şey, bazen top burnunuza sürtüp gol olabiliyor bazen de  top istemeyince içeri girmiyor. Bunu benden iyi kimse bilemez, şuan ben bu durumu yaşıyorum. Sonuçta futbol bir takım oyunu, benim gol atmam benim açımdan çok iyi ama takımın kazanması başta geliyor. Konuyla ilgili kendi kendime istişareler yapıyorum, inşallah bu şansızlığımı kırarım diye düşünüyorum.

Takımın motivasyonu konusuna gelince tüm takım arkadaşlarım kazanmak istiyor, idmanlarda herkes da bu isteği ortaya koyuyor. Her zaman böyle gidecek diye bir şey yok bunun bir şekilde önüne geçeceğiz. Allah’ın izniyle istediğimiz sonuçları alarak bu sıkıntılı sürecin üstesinden geleceğiz. şeklinde cevap verdi.

 

Olgay Coşkun, Artık deplasman veya iç saha fark etmiyor.

Orta saha oyuncularımızdan Olgay Coşkun, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu.

Olgay; “ Kazanmamız gereken bir maçtı. Aslında her şey bizim için iyi gidiyordu, rakibimizde on kişi kaldı ve her şey bizim lehimizeydi.

Fakat 82.dakika da çalınan bir penaltı ve yediğimiz gol neticesinde üstün olduğumuz karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Boluspor’la bir maçımız var. Artık deplasman yada iç saha fark etmez, galip gelerek üst sıralara tırmanmamız gerekiyor.

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]