Özdemir, Kesinlikle zor bir maç bizi bekliyor.

Yayın: 21:55 - 22.02.2013
Güncelleme: 21:55 - 22.02.2013

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir, bu hafta oynayacakları Ankaragücü karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada “ Kesinlikle zor bir maçın” kendilerini beklediğini söyledi.

Özdemir; “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Boluspor’dan alınan 3 puan, hem moral, hem de puan açısından bizim adımıza çok önemliydi.

O puanın önemli hale gelebilmesi için önümüzdeki Ankaragücü maçının neticesi de bizim için oldukça önemli. Ankaragücü takımını sezon başı itibariyle takip ediyorum,  takdir ettiğim çok iyi bir ekip. Genç bir kadroları var, bütün enerjilerini sahaya yansıtıyorlar. Skora bakmadan iyi bir oyun ortaya koyarak netice almaya çalışıyorlar. Bizim için zor bir rakip, bu karşılaşmanın konsantrasyonu oyuncular açısından çok önemli. Biz bu konsantrasyon olayını çözersek ve kendimizi çok iyi hazırlarsak iyi bir netice alabiliriz. Ama kesinlikle zor bir maçın bizi beklediği bir gerçek.

Kadro anlamında yine tam takım çalışma fırsatı bulamadık fakat, sakat ve cezalımız eskiye oranla daha düşük. Bu hafta Olgay Coşkun kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada görev alamayacak. Boluspor karşılaşmasının son dakikalarında arka adalesinde yırtık meydana gelen Yaser Yıldız’ın durumuna ise yarın bakacağız, fakat son kararı Yaser verecek. Bunların dışında bir sıkıntımız yok, karşılaşmaya hazırız.

 

Mehmet Uslu, Zor da olsa galip gelmek istiyoruz.

Kartalspor takım kaptanı Mehmet Uslu, Ankaragücü karşılaşmasında “Zor da olsa galip gelmek” istediklerini söyledi.

Mehmet Uslu; “Takım olarak Ankaragücü karşılaşmasının önemini ve zorluğunu çok iyi biliyoruz. Rakibimiz lig’deki konumu kimseyi yanıltmasın, genç ve mücadeleci oyunculardan kurulu zorlu bir ekip. Bizimde lig’deki konumumuz belli, geçen hafta Bolu deplasmanından çok iyi bir neticeyle ayrıldık, amacımız zor da olsa bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak tırmanışımızı sürdürmek.

Biz de iyi bir ekibiz, iyi çalışıyoruz oynadığımız oyun olarak daha üst sıraları hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu nedenle Ankaragücü karşılaşması bizim için oldukça önemli, umarım bu zorlu haftayı kayıpsız tamamlarız.

 

 

 

Uğur Akdemir, Boluspor galibiyeti anlamlandırmak istiyoruz.

Kartalspor’un başarılı savunma oyuncularından Uğur Akdemir, Boluspor galibiyetini anlamlandırmak adına bu karşılaşmayı kazanmaları gerektiğiniz ifade etti.

Uğur Akdemir; “Geçen hafta Bolu’da güzel bir netice aldık, fakat asıl bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Ankaragücü karşılaşmasında ne yapacağız, bu çok önemli.

Ankaragücü takımı lig’in son sırasında olmasına rağmen tehlikeli bir takım. Çok dirençliler ve çok koşuyorlar. Ankaragücü karşılaşmasının kendi sahamızda oynayacağımız en zor karşılaşmalardan biri olduğunu açıkça ifade edebilirim. Bu konuda teknik heyet ve oyuncu grubumuzla konuştuk, analizler yaptık. İnşallah Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılıp hem Boluspor galibiyetini daha da anlamlandırırız hem de yolumuza daha emin adımlarla ilerleriz.

Exit mobile version