SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Karakoç, MHP’de yönetim değil, yöntem değişikliğine ihtiyaç var!

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri, Anadolu Yakası’nda “tanışma” amaçlı gerçekleştirdikleri toplantıda yerel medya mensupları ile buluştu. Pendik Gülistan Sofrası’nda gerçekleşen basın toplantısında MYK üyeleri, medya mensuplarına önümüzdeki seçim sürecini değerlendirdiler.

MHP teşkilatları bundan sonra daha çok çalışacaklar

Ülkücü camianın yakından tanıdığı bir isim olan Erdem Karakoç, MHP’nin sandığa yansıyan oylarının gerçek anlamda daha fazla olması gerektiğini, ancak MHP politikalarının halka anlatımı konusunda yöntem değişikliğine ihtiyaç olduğunu ifade etti.  MYK üyeleri Erdem Karakoç, Musa Küçük, Erol Gül ve partinin Anadolu Yakası’nda öne çıkan isimleri, 2014 yerel seçimlerine yönelik duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Basın mensupları ile tanışan ve “Önümüzdeki süreçte sık sık biraraya geleceğiz, bu tanışma toplantımızdı” diyen MYK üyeleri, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
erdem-karakoc-masa

MYK üyelerinin, yer yer parti içi hataların altını çizerek özeleştiride bulunmaları da dikkat çekti.Yyerel seçimler atmosferinin iyiden iyiye hissedilmeye başladığı süreçte, MHP’nin saha çalışmalarına ağırlık verdiği görüldü.

Erdem-Karakoc-konusma,

Erdem Karakoç, İmralı sürecini de ağır bir dille eleştirdi.

 

MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç; “Bugün millet ile beraber yürüyoruz. BOP’çuların (Büyük Ortadoğu Projesi) hesaplarını sandıkta dürüp göndereceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İngilizlere yaptığı, Başbuğ Türkeş’in Sovyetlere karşı gösterdiği direnişi, bugün demokrasi ile sandıklarda göstereceğiz. Geçmişte ortaya koyduğumuz tavır, birtakım güçleri geriletmeye yetmemiştir. MHP, sisteminde değişikliğe gitmiştir” diyerek iktidarı topa tuttu. Karakoç, İmralı sürecini de ağır bir dille eleştirdi.

Karakoç, “AKP’nin Nefesini Keseceğiz!”

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç, Küçükçekmece Paşa Restaurant’ta 3. Bölge yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya MHP MYK Üyeleri Musa Küçük, Erol Gül ve MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mesut Yıldırım’da katıldı. Açılış konuşmasını yapan İstanbul Ülkü Ocakları eski İl Başkanı ve MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, şu anki hükümeti Damat Ferit yönetimine benzetti.

KARAKOÇ: KAZANACAĞIZ

Yemeğin ardından konuşma yapan Erdem Karakoç, ters gidişatı durdurmak için milletin desteğine ihtiyacı olduklarını, MHP’nin artık milletle daha fazla bütünleşme içerisinde hareket edeceğini söyledi. Osmanlı’nın yıkılış döneminden günümüzle kıyaslar yaparak o zamanla bu zaman arasında çok fark olmadığını söyleyen Karakoç, Damat Ferit’in demokratik halini yaşadığımızı belirterek günümüz iktidarın da arkasındaki güçlerin desteğiyle paralel bir siyaset yürüttüğünü ifade etti. Karakoç, “Üç hafta boyunca İstanbul’un her bölgesindeki yerel gazetecilerle ve milletle yüz yüze ilişkileri daha fazla ön plana çıkarıp her kesimle bir araya geleceğiz. Her 4 insandan biri MHP’liyim diyor, her 8 insandan biri MHP’ye oy veriyor, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde de iddialıyız. Yerel seçimlerde bu iktidarın nefesini keseceğiz” dedi.

KÜÇÜK: MEDYANIN ROLÜ BÜYÜK

Yerel basının yaşadığı zorlukları bildiğini belirterek sözlerine başlayan MYK Üyesi Musa Küçük, siyasette medyanın önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP, AKP, CHP yarışının adil olmayacağını belirten Küçük, “Dünyada yeni bir düzen kurulmuş adına yenidünya düzeni, Ortadoğu projesi diyorlar, bu düzen içinde MHP’ye, Ülkücülere, Milli Görüşe yer yok, buna karşı mücadele ediyoruz” dedi. Basında oldukça suni gündem oluşturulduğunu söyleyen Küçük, gerçek gündemin aslında önümüzdeki anayasa olduğunu vurguladı. Küçük, İstanbul’un her bölgesinde yerel basınla daha çok bir araya geleceklerini belirterek basın aracılığıyla insanlara yapılan tezgahları anlatacaklarını dile getirdi.

GÜL: ‘EKONOMİ BÜYÜYOR ’ DENİYOR

MHP’nin Osmanlı’nın insancıl ve kapsayıcı anlayışının bakiyesi bir parti olduğunu ifade eden genç MYK Üyesi Erol Gül, ülkemizin siyasi ve ekonomik anlamdaki kötü gidişatından söz ederek “Üretimi olmayan ama ekonomisinin büyüdüğü ifade edilen tek ülke Türkiye” dedi. Başkanlık sisteminin olumsuzluklarına da değinen Gül, bu sistemle devletlerin iktidarlıkla yönetildiklerini ülkemizin de bu anlayışa sürüklendiğini belirtti. Eski anayasal düzenlemelerin oluşumundaki sıkıntılardan söz ederek bugünkü anayasa oluşumunda çok çalıştıklarını, dünyadaki anayasa örneklerini incelediklerini söyleyen Gül, medyada MHP için kara propaganda yapıldığını ifade etti. Gül, “Basın milletin bekası için bizlere destek olmalıdır” dedi. Konuşmaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan MYK üyeleri, katılımları için gazetecilere teşekkür ettikten sonra toplantı sona erdi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]