SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yeşilay ile “Yaşamayı Seç”

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca 7’den 70’e herkese ulaşmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. “Yaşamayı Seç” sloganıyla başlayacak olan etkinlikler tüm hafta boyunca devam edecek.

Türkiye’nin en eski ve köklü kurumlarından Türkiye Yeşilay Cemiyeti, yeni döneminde bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için çalışmalarını sürdürüyor. 1-7 Mart haftasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda Yeşilay Cemiyeti, bir dizi etkinlikle sağlıklı yaşama dikkat çekerek bağımlılıklar konusunda kamuoyunu bilgilendiriyor. “Yaşamayı seç” sloganı ile başlayacak tüm etkinliklerle hedeflenen ise “kendinize sağlıklı bir gelecek hediye etmeniz”.

Çocuk etkinlikleri ( 2 Mart 2013, Cumartesi)

Yeşilay Haftası etkinlikleri 2 Mart’ta “Çocuklarla Yeşilin Her Tonu” başlıklı çocuk etkinlikleri ile başlıyor.  İstanbul’da Güngören Kale Outlet Center, 4’üncü Levent İstanbul Sapphire ve Göztepe Optimum Outlet’de gerçekleştirilecek olan etkinlikler çocuklara Yeşilay konusunda bilgi verirken, sağlıklı yaşama dikkat çekecek oyunlarla onları coşturacak.  Etkinliklerde çocuklar için kum boyama atölyesi, yüz boyama, şekilli balonlar, patlamış mısır standı ve çizgi film kahramanları olacak. Etkinliklerde kurulacak Yeşilay standında sağlık ile ilgili sorulacak eğitici soruların yanı sıra, çocuklara Yeşilay balonları dağıtılacak.

Bisiklet Turu (3 Mart 2013, Pazar)

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 3 Mart Pazar günü, 16 ilde eş zamanlı bisiklet turu etkinliği düzenliyor. Etkinlik bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek için her yaş grubuna açık olacak.

Etkinliğin 3 Mart Pazar günü İstanbul, Kocaeli, Ereğli, Samsun, İzmir, Eskişehir, Aydın, Hatay, Ordu, Bafra, Gaziantep’te düzenlenmesi planlanıyor.  Balıkesir ve Antalya’da 10 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan tur Ankara’da ise 4 Mart Pazartesi günü yapılacak. Turun İstanbul ayağı ise tarihi yarımadada gerçekleşecek.

Benim servisçim sigara içmiyor (4 Mart 2013, Pazartesi)

Yeşilay Haftası içerisinde İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile Yeşilay’ın ortak projesi “Benim Servisçim Sigara İçmiyor” projesi ilk defa 4 Mart 2013’de basın toplantısı ile duyurulacak.  “Benim Servisçim Sigara İçmiyor” basın toplantısı Sepetçiler Kasrı’nda saat 10.00’da başlayacak.

Yeşilay gençlik liderleri Cumhurbaşkanı’nı ziyaret edecek ( 5 Mart 2013, Salı)

Yeşilay Kulüpleri’nin yeniden tasarlanması ve eğitilmesi ile başlayacak bir sürecin parçası olacak olan “Yeşilay Gençlik Liderleri” ile üniversitelerde kurulan Yeşilay Kulüpleri öğrencileri Yeşilay haftası başında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı’nı 5 Mart 2013 tarihinde ziyaret ederek Yeşilay’ın “Yaşamayı Seç” mesajını iletecekler.

Bezm-i Âlem Üniversitesi Dumansız Kampüs (6 Mart 2013, Çarşamba)

Yeşilay ve Bezm-i Âlem Üniversitesi’nin ortak projesi olan dumansız kampüs projesi ile Bezm-i Âlem Üniversitesi’nde 6 Mart Tarihinde Bezmialem Üniversite Akademisyenleri tarafından Basın mensupları ile paylaşılacak. Bezmialem Üniversitesi kampusu 6, 7, 8 Mart günlerinde dumansız kampüs ilan edilecek. Gençler için sağlıklı düşüncenin sağlıklı yaşayarak olabileceği mesajını verecek çalışmalar, gençlere “Yaşamayı Seç” diyecek.

Yeşilay Yönetimi Kelime Oyunu’nda (6 Mart 2013, Çarşamba)

Bloomberg TV’nin sevilen programı Kelime Oyunu, Yeşilay Haftası’nda Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı M.İhsan Karaman 6 Mart 2013 tarihinde yarışmacı olarak katılacak. Kelime Oyunu programına yılın en iyi program ödülü verilecek yarışmada Yeşilay, sağlıklı yaşama adım at ve “Yaşamayı seç” diyecek.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]