SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

DAP Projelerinin Spor Salonlarına Profesyonel İmza: Dragos Fitness City!

Yayınlanma:
ABONE OL

Orjinal mimariyle yetinmeyen Dap Yapı, Dragos Royal Towers’ta uzman kadrosuyla hizmet sunacak bir spor ve sağlıklı yaşam merkezi kurdu.

Dragos Fitness City’de bedeniniz ve ruhunuz yenilenirken, Türkiye’nin ilk sağlık mutfağı  “Fitfoods” ile tanışacaksınız.

 

DAP YAPI’nın, yelken görünümüyle anılan Dragos Royal Towers projesi, artık sadece projede yaşayanların değil bölgenin ve hatta şehrin sağlıklı yaşam reçeteleriyle buluşacağı bir mekana ev sahipliği yapıyor. Yılbaşında hizmete giren spor ve sağlık merkezi Dragos Fitness City, ayrıcalıklı ortamda spor yapma imkanı sunuyor.

dap-havuz

 

Dragos Fitness City ile sağlıklı ve zinde bir yaşam

Şehrin yeni spor ve sağlık merkezi Dragos Fitness City, ‘kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunma’ ile ‘güvenilir ortam oluşturma’ anlayışıyla yola çıktı. Bireysel ya da ailece spor yapmak isteyenlere temiz, ferah ve her türlü teknik imkanın yer aldığı geniş bir mekân sunan Dragos Fitness City, sporla pek ilgisi olmayanların bile düzenli spor yapma alışkanlığı kazanacağı yeni bir hizmet modelini ortaya koyuyor.

Sporla ilgili her türlü sorunun cevabını hemen bulmanızı, kilo/vücut hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan uzman ve tecrübeli kadrosu boy, kilo, yaş, sağlık durumu, vücut yapısı vb değişkenlere göre kişiye özel program uyguluyor. Bu özel program, hedeflerinize daha kısa zamanda ve daha kontrollü bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Dragos Fitness City, uzman kadrosu ve nezih mekanıyla yalnız fitness ve sporda değil, sağlık, beslenme, bakım, güzellik gibi farklı alanlarda da üstün nitelikli hizmetler sunuyor. VIP, Çocuk Bölümü, Spa, Pilates, Sauna, Türk Hamamı, Masaj Odası, Beslenme Rehberliği Dragos Fitness City’nin temel hizmetlerden başlıcaları…
Ayrıcalıklar dünyasına hoş geldiniz
Dragos Fitness City VIP, sosyal yaşamında ayrıcalığa önem verenler ve bu ayrıcalığı sürdürmek isteyenler için hazırlandı. VIP çizgisini lüks, konfor ve hizmet anlayışında üst noktaya taşıyan VIP, spa, özel oda servisi, geleneksel Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj gibi hizmetleri VIP üyelere hazırlanmış özel bölümde sunuyor. Bu VIP suit içinde aileniz ya da dostlarınızla keyif, konfor ve sağlığı bir arada yaşayabiliyorsunuz. VIP Suit, ayrıcalıklar dünyasında hizmetin zirvesini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Türkiye’nin ilk sağlık restoranı FITFOODS                                                           Türkiye’nin ilk sağlık restoranı Fitfoods, diyet mutfağı ve fitness menüsüyle spor yapanların ve sağlıklı beslenmek isteyenlere hitap ediyor. Ağır ya da hafif, kişisel programınıza göre yaptığınız egzersiz sonrası almanız gereken kalori ve miktarı, lezzet ve hijyeni üst seviyede bir hizmetle sunuluyor. Fitfoods, şık dekorasyonu ve İngiltere’den gelen Churchill yemek takımlarıyla toplantı ve iş yemeklerinizin vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor.

FİTSPA’da sağlık ve güzellik bir arada
Dragos Fitness City’de kadın erkek için ayrılan bölümlerde özel olarak tasarlanmış buhar banyosu, sauna, kar çeşmesi, şok duşu gibi keyif ve konforda üst çizgiyi temsil eden hizmetler yer alıyor. Akşam iş çıkışı, günün yorgunluğunu, stresini atmanızı sağlayacak, isterseniz hafta sonunuzun daha iyi geçmesine yardımcı olacak, dilerseniz de keyifli bir gün geçirmenize katkıda bulunacak hizmetler, Dragos Fitness City’de sizi bekliyor.

400 metrekarelik havuz                                                                                                    Dragos Fitness City’nin 400 m2 alana sahip yüzme havuzunda formunuzu korumak için doyasıya yüzebilir, yüzme bilmiyorsanız özel hocalar eşliğinde profesyonel yüzme dersleri alabilirsiniz. Yüzme sonrası Pilatesi ve Uzakdoğu masajlarını daha yakından tanıyabilir ya da refleksoloji uygulaması eşliğinde Thai masajınızı yaptırabilirsiniz. Serin bir havuz keyfinden arta kalan zamanda Dragos Fitness City’nin diğer etkinlik ve hizmetlerinden yararlanarak bu keyfin süresini daha da uzatabilirsiniz.

Dragos Fitness City’de Fitpool’da uzman eğitimciler gözetiminde yapılan yüzme aktiviteleri hayatınıza yeni bir renk, farklı bir eğlence katacak; günün stresinden uzaklaştırarak yaşama daha pozitif bakmanıza yardımcı olacaktır.

Showfit ile kendi spor klibinizi izleyin                                                                           Yapılan vücut ölçüm ve analiz sonucuna göre, uzman hocalar tarafından hazırlanmış kişiye özel egzersiz programı, yine uzman diyetisyenler tarafından hazırlanmış kişiye özel beslenme programları, akademik kariyer sahibi coach’ların gözetiminde titizlikle uygulanıyor.

Showfit programı, Dragos Fitness City’deki tüm ekranlardan egzersiz bilgilerinize ve video klip uygulamalı size özel programlara rahatlıkla ulaşmanızı sağlayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Çocuk Kulübü                                                                                                                           Siz Dragos Fitness City hizmetlerinden yararlanırken, çocuğunuzu çocuk kulübümüze bırakabiliyorsunuz. Çocuk Kulübü’nde 4-8 yaş arası çocuklarınız için eğlenceli aktivite ve oyunlar düzenleniyor.

Türk Hamamı ve saunada stresi hafifletin                                                                               Buhar banyoları bedeni yağ-depo toksinlerden arındırmak için çok etkilidir. Terleme sırasında etkili bir biçimde toksinleri derinin yüzeyinden temizler. Cildin genç ve taze kalmasını sağlar. Kas gerginliklerini ve ağrılarını giderir ve kısıtlı eklemleri açar.

Masaj ise yan etkisi olmayan bir antidepresandır. Masaj anında vücudun ürettiği doğal uyuşturucu olan ve morfinden daha etkili olan endorfin salgılanarak, masaj alan kişide olağan üstü rahatlama sağlanır.

Dragos Fitness City, günün yorgunluğunu üzerinizden atmak ve keyifli zamanlar geçirmek adına sizi bekliyor.

 

Ziya Yılmaz DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı

“Projelerimizi geliştirirken sağlıklı yaşam alanları oluşturuyoruz”

DAP YAPI olarak insanlarımıza yararlı konut ve işyeri üretmeyi görev addettik. Sporun, insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini düşünerek sağlıklı yaşam alanları oluşturmak istedik.

Kullanıcıların fiziksel-zihinsel sağlıklarının istenilen düzeyde olabilmesi için, yaşamlarının büyük bölümünü geçirdikleri yapılarda yeterli konfor koşullarının sağlanması gerekir. Aksi durumda çeşitli sağlık sorunları ortaya çıkar. Biz, inşaatlarımızda mühendislik anlamında bunu mükemmelen çözüyoruz. Şimdi ilaveten spor ve sağlık merkezlerini de devreye aldık. Dragos Fitness City’nin kısa zamanda şehrin imtiyazlı buluşma noktası haline geleceğine inanıyoruz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]

Genel
17 Mart 2024
İstanbul’da Trajik Kaza: Kuryenin Ailesi Adalet Peşinde

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motokuriyenin Ailesi Adalet istiyor. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve bir motokuryenin hayatını kaybettiği kaza sonrası aile adalet arayışına girdi. Otomobil sürücüsünün serbest bırakılmasına tepki gösteren aile, adalet çağrısında bulundu. KAZA ANI VE SONRASINDA YAŞANANLAR Beşiktaş’ta, motokurye Anıl Abdullah Gül’ün (27) yaşamını yitirdiği kaza, Çırağan Caddesi’nde 9 Mart […]