Fırsatları tepmeye devam!..

Yayın: 21:32 - 10.03.2013
Güncelleme: 21:32 - 10.03.2013

Çok güzel bir havada Kartalspor adına çok önem taşıyan Bucaspor maçının ilk dakikaları birbirini tartarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takım da zaman zaman saman alevi gibi çıkışa geçiyor, sonra oyunu rölantiye alıyordu. Kartalspor seyircisinin yoğun tezahüratları ile hareketlenmeye başlayan Bordo-Beyazlılar bir türlü oyunun kontrolünü alıp baskı kuramadı. Halbuki üç puana şiddetle ihtiyaç duyan Kartalspor, kendi evinde Bucaspor’u boğması gerekirken bir türlü oyunun temposunu arttıramıyordu.

 

İlk yarıda istediği oyunu sergileyemeyen Bordo-Beyazlılar’da Osman Hoca gerekli değişiklikleri yapıp oyun kurgusunu iyi ayarlamalıydı.

Zevksiz bir mücadele şeklinde geçen maçta ilk yarı golsüz tamamlanırken bir de uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Kartalspor’un kalecisi Haydar takımını on kişi bıraktı.

 

İkinci yarıya on kişiyle başlayan Bordo-Beyazlılar’ın bütün oyun planlarının alt üst olmasına rağmen eksikliğini hissettirmiyordu. Ama zaman ilerledikçe Bucaspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. 68.dk.da Mehmet Batdal’la öne geçen Bucaspor rahat oynamaya başlayınca Kartalspor için de sıkıntılı dakikalar başladı.Bir takım yenilebilir ama acil puana ihtiyaç duyan bir takım daha hırslı, agresif, formasını sonuna kadar terleterek oynamalı.

 

Kartalspor son dakikalarda girdiği az pozisyonu da değerlendiremeyince kendi evinde yenilmekten kurtulamadı, kendi evinde fırsatları cömertçe harcadı, sonuçta da büyük darbe almış oldu. Umarım bundan sonra ki maçlarını final havasında oynayıp bir an önce tırmanışa geçer.

 

Tabii ki Teknik Ekip yanlışlarını düzeltip akıllı oyun kurgusuyla mücadele ederse en kısa zamanda başarı yüzdesi artar.

 

                                             Erdoğan ÖZYUVA

 

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version