Özdemir; Maalesef Yine Yenilgiyle Tanıştığımız Bir Maç Oldu!

Yayın: 10:07 - 11.03.2013
Güncelleme: 10:07 - 11.03.2013

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir kaybedilen Bucaspor karşılaşması sonrasında katıldığı basın toplantısında “ Bundan sonra bizim ve oyuncu grubumun elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Özdemir; “ Maalesef yine yenilgiyle tanıştığımız bir maç oldu. Futbol sonucu belirleyen unsurlar ve faktörleri göz ardı etmek mümkün değil.

Tabi ki önce kendimizi sorgulamamız lazım. Oyunu öne taşıyamazsak, önde etkili olamazsak ve gol yollarında etkili olamazsak buda bir takım sıkıntıları beraberinde getirir. Diğer faktör ise maçı 11 kişi tamamlayabilmek, bu çok önemli. Maalesef bugün biz bunu beceremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısını bir eksikle oynamak futbolda hiç kolay bir durum değildir. Biz de bunun zorluklarını ikinci yarıda yaşadık.

Karşılaşmanın ikinci yarısı tamamen Bucaspor’un üstünlüğü ile geçti. Girmiş oldukları pozisyonlar var, ataklar var, bizim ise kısır bir iki pozisyonumuz var. Şansa atılabilecek bir golle belki beraberlik olabilirdi.

Açıkçası bugün özellikle eksik kaldıktan sonra mağlubiyeti hak ettik. Ama bu demek değil ki Kartalspor teslim olacak. Biz ve bu oyuncu grubu Kartalspor’un yıllardır PTT 1.lig’de kalitesiyle, gücüyle, coşkusuyla, taraftarıyla örnek bir kulüp ve takım olduğunun farkındayız. Yine bu grubu mahcup etmeme adına bizler ve oyuncu grubumuzun elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu mücadeleyiz bizler ve oyuncular sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Exit mobile version