İstanbul’un Dört Bir Yanından Suriye Halkına Destek!

Yayın: 11:11 - 18.03.2013
Güncelleme: 11:11 - 18.03.2013

15-22 Mart Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası etkinlikleri İstanbul’un dört bir yanında devam ediyor.

17 Mart Pazar Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu Üyesi Anadolu Öğrenci Birliği Üsküdar İskelesi ve Fatih Saraçhane Parkı’nda , AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Beykoz, Avcılar ve Sultangazi olmak üzere İstanbul’da 5 farklı noktada 2 yıldır Suriye’de yaşanan dramı anlatan fotoğraf sergisi açtı.

Fatih Saraçhane Parkı’ndaki Fotoğraf Sergisinde bulunan Yusuf Dönmez,” Fotoğraf sergisine ilginin büyük olduğunu.” belirtti. Yine Üsküdar İskelesi’nde buluan Fotoğraf Sergisindeki sorumlulardan Mehmet Fatih Demirci, “sergiye ilginin beklediklerinden büyük olduğunu. Ziyaretçilerin fotoğraflara bakmadıklarını sorularda sorduklarını kendilerinin de Suriye’de yaşanan dramı anlattıklarını “ vurguladı.

Üsküdar İskelesi’ndeki fotoğraf sergisinde bir de supriz yaşandı. Bir gurup Suriyeli Genç fotoğraf sergisini ziyaret etti. Sergi yetkililerine Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu ve Anadolu Öğrenci Birliği’ne minnettar olduklarını belirten Suriyeli gençler fotoğraf sergisini gezerken duygusal anlar da yaşadılar.

 

Exit mobile version