Özdemir, Artık Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok!

Yayın: 08:36 - 22.03.2013
Güncelleme: 08:36 - 22.03.2013

1461 Trabzon karşılaşması için iki gün önceden kampa giren İstanbul temsilcisi Kartalspor’un deneyimli teknik direktörü Osman Özdemir, tesislerden hareket etmeden önce yaptığı açıklamada “Artık kazanmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Özdemir; “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor’dan bir puan aldık fakat rakiplerimiz kazandığı için bu puanın anlamı biraz olsun değer kaybetti. Bu lig’de oynanan maçlarda 3 puan almak artık çok önemli hale geldi, biz geçen hafta bu 3 puanı çok hak etmemize rağmen başaramadık.

1461 Trabzon takımı sezon başından bugüne kadarki serüveniyle Türkiye’de istikrar abidesi olarak örnek bir takım. Futbol adına güzel şeyler yapıyorlar, şuan bulundukları sıralamada toplamış oldukları puanlarla genç ve dinamik kadronun ligdeki başarısı açıkça ortada.

Çok zor bir karşılaşma bizleri bekliyor ama özellikle de bu son sekiz haftaya girdiğimiz zaman diliminde bizim artık kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu geride kalan sekiz haftadan çıkarılacak puanlar bizim ligde kalıp kalmayacağımız hakkında gerekli bilgiyi verecek. Onun için gerekli hazırlıklarımızı yaptık bugünden itibaren de kampa giriyoruz.

İnşallah düşüncelerimizi bu maçta gerçekleştirerek bu zorlu karşılaşmadan üç puan alırız.

Uğur Akdemir ve Olgay Coşkun sakatlıklarından dolayı Sabutay Alper Bayülken’de kart cezalısı olduğundan dolayı bu karşılaşmada görev alamayacaklar. Bu sıkıntı ben geldiğim günden beri maalesef devam ediyor. Bunları mazeret değil fakat kamuoyunu bilgilendirmek adına da söylemekte fayda var diye düşünüyorum.

Exit mobile version