SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özel Çocuklardan Başkan Yazıcı’ya Teşekkür

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Tuzla Vala Gedik İlköğretim Okulu’nun hazırladığı ortak proje kapsamında Haziran-Ağustos 2009 dönemine ait Yaz Spor Okulu’na katılan zihinsel engelli çocuklar (özel çocuklar), aileleriyle birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen kabulde, özel çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Tuzla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Orhan Ayan, Vala Gedik İlköğretim Okulu Müdürü  Kemal Güneri,Vala Gedik İlköğretim Okulu ve Yaz Spor Okulu Beden Eğitimi öğretmenlerinden Kubilay Kızılbuğa ile Fatma Yütük de hazır bulundu. Kabulde konuşan Tuzla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Orhan Ayan, Başkan Yazıcı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel ile Destek Hizmetleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Yaz Spor Okulu’na verdikleri destek ve sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür etti. Kabulde özel çocuklar ve aileleri de Başkan Yazıcı’ya günün anısına birer demet çiçek sundular.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yazıcı, “Engelli çocuklar ve ailelerin yaşadıkları sıkıntıları imkanlar çerçevesinde ortadan kaldırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Her zaman engelli çocuklarımızın ve ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

tuzla-alt

Başkan Yazıcı, gençlere yönelik bir ‘Gençlik Kampı’ kurmak amacıyla Akfırat’taki bir ormanlık alanın belediyeye tahsisi için Akfırat Orman Bölge Müdürlüğü’yle görüşmeler yaptıklarını belirterek, “Bu kampa zaman zaman engelli özel çocuklarımızı da dahil edebiliriz. Böylece hem bu çocuklarımız hem de aileleri de bu dinlenme kamplarında biraz olsun nefes almış olurlar. Bu da yerel yönetim olarak bizi çok sevindirir” dedi.Bu arada aileler, zihinsel engelli çocukların İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kafkale Spor Kompleksi’nden yararlanamadıklarını hatırlatarak, Başkan Yazıcı’dan bu konuda yardım talep ettiler. Başkan Yazıcı da konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’yle temasa geçeceklerinin sözünü verdi. Başkan Yazıcı ayrıca Tuzla Belediyesi’ne ait semt konaklarının uygun bölümlerinin de zihinsel engelli çocuklara yönelik faaliyetler için kullanılabileceğini de belirtti.Başkan Yazıcı, ziyaretin sonunda, özel çocuklarla ve aileleriyle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Tuzla Vala Gedik İlköğretim Okulu’nun ortak projesi kapsamında, Tuzla ve Pendik’te yaşayan zihinsel engelli 62 çocuğa, Sosyal hayata daha fazla katılmalarını ve boş zamanlarını daha iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Tuzla Vala Gedik İlköğretim Okulu’nun kapalı spor salonunda bir Yaz Spor Okulu açılmıştı.

Yaz Spor Okulu’nda, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi çeşitli branşlarda spor yapma imkânı sağlanmıştı. Ayrıca çocuklara Tuzla Belediyesi’nin Akfırat’taki piknik alanında piknik de düzenlenmişti.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]