Ahmet Şimşek Koleji’nde Beşiktaş Rüzgarı!

Yayın: 11:32 - 26.03.2013
Güncelleme: 11:32 - 26.03.2013

Başkenti İstanbul, Adresi Ahmet Şimşek Koleji.

2012 Avrupa Başkenti seçilen İstanbul, Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenen törenle bayrağı 2011 başkenti Valencia’dan devraldı.Ahmet Şimşek Koleji de bu kapsamda Beşiktaşlı futbolcuları ağırladı.

Ahmet Şimşek Koleji, bir çok spor dalında ulusal ve uluslararası başarıya sahip bir eğitim kurumu.Akademik olarak gayet başarılı olan öğrenciler, aynı zamanda profesyonel olarak spor da yapıyor. Çeşitli kulüplerde ve değişik branşlarda onlarca Ahmet Şimşek Koleji öğrencisi başarıdan başarıya koşarak geleceğin milli oyuncusu olma yolunda ilerliyor.Bu gücünü son zamanlarda yüzme, voleybol,futbol ve taekvondodaki başarılarıyla da gösterdi.

 

Ahmet Şimşek Koleji Spor Kulübü Başkanı Esra Göy  başkanlığında ve öncülüğünde başlatılan spor kulübünü teşvik, heyecan katma ve geleceğin sporcularına örnek olmaları açısından Beşiktaşlı kaleci Cenk Gönen, Tribün lideri Alen Markalyen, Moderatör Erdem Ulusu,eski futbolcular;Mustafa Şakıman ve Metin Uzun ile birlikte, şimşek öğrencilerimiz zevkli dakikalar geçirdiler.

 

Beşiktaşlı futbolcular, Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri ile inanılmaz hayat hikayesini ve mesleki deneyimlerini paylaştılar.Şakaları ve eğlenceli tavrı ile ilgi çeken Alen Markalyan ve diğer sporcular, kimseyi kırmadan, herkesin fotoğraf ve imza talebini kabul etti. Kaleci Cenk Gönen de bilgi ve deneyimlerini Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri ile paylaştı.

Sonunda tüm futbolcularla,öğrenciler soru-cevap şeklindeki sohbetten sonra, tören barkovizyon sunumu ve plaket takdimi ile sona erdi.

 

Exit mobile version