SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Keskin, Battalgazi Mahallesi’ni Ağırladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Mahalle toplantıları ile ilçe halkının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in bu haftaki konuğu Battalgazi Mahallesi oldu.

 

Uzun süredir ilçe halkıyla mahalle toplantılarında biraraya gelen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu hafta Battalgazi Mahallesi’ni ağırladı. Battalgazi Mahallesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mazak’ın sorumluluğunda bulunuyor.

Mahalle toplantısının açılış konuşmasını yapan Mazak, ilçe halkının bu toplantılarda dinlendiğini ifade etti. Mazak, ”Bir süre önce mahalle toplantılarımıza başladık. Bunun yanı sıra ev ziyaretlerine katılıyoruz” dedi. Sultanbeyli’de kültür adına yatırımlar yaptıklarının altını çizen Mazak, “İlçemizi bu yolla tanıtıyoruz. Halkımıza kültür adına yatırımlar yapıyoruz. Yaptığımız etkinliklerin birçoğunu okullarda yaparak gençlerimizin gelişimine destek verme gayretindeyiz. Kültür etkinliklerimizde 7’den 70’e herkes için programlar var.” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin mahalle toplantılarıyla ilçe halkıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Keskin, “Toplantılarda ilçemizde olan faaliyetleri ilçe halkıyla paylaşıyoruz. Sizlerin fikirlerini almak istiyoruz. Bu amaçla mahalle toplantılarımızı organize ettik” dedi.

sultanbeyli-battalgazi-mah.

 

Keskin ilçede yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgiler aktardı.

Sultanbeyli’nin gelişerek büyüdüğünü ifade eden Keskin, ilçenin kısa sürede çok yol kat ettiğinin altını çizdi. Keskin, “İlçemiz İstanbul’un gözde ilçeleri arasındaki yerini alıyor” şeklinde konuştu.

Gölet ve Devlet Hastanesi

Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizin gelişmeye başlamasında TEM bağlantı yollarının katkısı büyük. TEM bağlantı yolları açıldı ve Sultanbeyli’ye yatırımlar gelmeye başladı. Bu yatırımlar beraberinde ilçemize istihdamı getirdi.İlçemize fabrikalar, konutlar, alışveriş merkezleri inşa edildi.”İlçede devam eden projeler hakkında da bilgiler veren Keskin, Gölet Projesi ve hastane inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Keskin, “Gölet Projesi 23 yıldır ilçemizin hayaliydi. Temelini attık ve çalışmalar çok iyi gidiyor. Bitince ilçe halkının dinlenebileceği bir mekanhaline gelecek. En büyük eksiğimiz hastaneydi. 400 yataklı olarak inşaatına başlandı ve devam ediyor.”

Mahalle halkına ulaşım noktasında yapılan çalışmaları da aktaran Başkan, sefer sayılarının arttığını vurguladı ve “Ulaşımda kesin çözüm metrodur. Bunu biliyoruz” dedi.

Eğitim Yatırımları

Yakın zamanda inşa edilen kamu binalarının ilçede hizmetin kalitesini artırdığını vurgulayan Keskin, eğitim yatırımlarına ve diğer kurumların ilçede yapmış oldukları çalışmalara değindi. Keskin, “Üç yılda 16 okul yapıldı. Bu sene ise 7 yeni okul inşaatı devam ediyor. Öğrencilerimizin sınav başarılarını artırmak için Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezini açtık. Geçen yıl düzenlediğimiz SBS 1001 Eğitim Destek Projesi ile de öğrencilere sınav desteği verilmişti. Biz gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların iyi şartlarda eğitim görmeleri için çaba gösteriyoruz. Kültür etkinliklerimiz ve daha nice faaliyetlerde onları merkeze oturttuk. Madde bağımlılığı konusunda da bilinçlenmeleri için kültür merkezlerimizde etkinlikler düzenleniyor.” dedi.

Merak edilen mülkiyet meselesi hakkında da katılımcılara bilgiler veren Keskin, “Ülkemizin elli yıllık sorunu olan 2B sorunu çözüme kavuşmak üzere. İlçemiz içinde bu sorun artık ortadan kalkıyor. İlçe halkımızın mülkiyet meselesini ve durumunu her fırsatta her platformda aktardık. Gayretler sarf ettik. Şimdiki süreçte ise bugüne kadar gayrimenkullerinin gerçek sahibi olma hissini tam anlamıyla yaşayamayan hak sahipleri, artık evleri ve arsaları üzerindeki tüm haklarına kavuşacak.” dedi. Keskin hisseli parseller hakkındaki çalışmalarda ise sona yaklaştıklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç iseilçede yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Sevinç, “Ülkemizde ve ilçemizde büyük gelişmeler oluyor. İlçe ve ülke olarak kalkındığımızı görmek bizler adına sevindirici” dedi. Sevinç’in konuşmasının ardından mahalle sakinleri Başkan Keskin ve ekibine sorular yönetti.

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]