Kartal Belediyesi’nden 23 Nisan Etkinliği!

Yayın: 07:27 - 15.04.2013
Güncelleme: 07:27 - 15.04.2013

Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazır. Çocuklara verdiği değeri ve önemi her fırsatta belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu yıl da 23 Nisan kutlamalarında çocuklar için bir dizi etkinliğin düzenlenmesini sağladı.

 

Kartal Belediyesi’nden Kartal Meydanı’na çocuklarla birlikte yürüyecek olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  bu yıl etkinliklerin Kartallı Kazım Meydanı ve Mehmet Ali Büklü parkını da kapsayacak biçimde hazırlanmasını istedi. Kartal’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda her meydanda ayrı bir coşku yaşanması sağlanacak. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği  bayram da  Kartal Meydanı, Kartallı Kazım Meydanı ve Mehmet Ali Büklü parkının çocuk sesleriyle yankılanması bekleniyor.

 

Kartal Meydanı, Kartallı Kazım Meydanı ve Mehmet Ali Büklü Parkı’ndaki etkinliklerin saat 13.30 itibariyle başlayarak gün boyu süreceği açıklandı. Meydana kurulan oyun parklarında çocuklar gönüllerince eğlenecek. Masal kahramanları, animasyonlar, jonglör ve yanılsama gösterileri, yüz boyama, 9D Film gösterimi, maskot bando, uçurtma atölyesi, pamuk şeker, pop corn ile çocuklar Kartal’da ayrı bir coşku yaşayacak. Ayrıca Kartal Belediyesi çocuk folklor gösterisi, Kartal Belediyesi çocuk korosu, Sjenica Belediyesi çocuk halk dansları gösterisi de program dahilinde olacak. Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası ödül töreninde gerçekleşeceği kutlamalarda görme engelli 2 milli oyuncumuz bahçe satrancı (körleme) oynayacak. Ayrıca 20 kişiye karşı anında (çoklu masa) 1 milli oyuncumuz tarafından verilecek.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları akşam 19.30’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Sunay Akın’ın “Çocukluğun Tarihi Hayallerin Tarihi” temalı programıyla devam edecek. “Oyuncak Silahını Getir, Kitabını Götür” kampanyası ile sürecek.

 

Programın tümü aşağıda yer alıyor.

 

 

 

KARTAL BELEDİYESİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

KUTLAMA PROGRAMI

 

23 Nisan 2013 Salı

 

13.00 Yürüyüş (Merkez Belediye önünden Kartal Meydanı’na)

 

13.30 Alan Etkinlikleri (Kartal Meydanı)

verilecektir. Ayrıca görme engelli 2 milli oyuncumuz bahçe satrancı (körleme) oynayacaklardır.

 

 

13.30    Kartallı Kazım Meydanı

 

13.30 Mehmet Ali Büklü Parkı

 

 

19.30 Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde Sunay AKIN’IN  “Çocukluğun Tarihi Hayallerin Tarihi” Temalı            Programı

“Oyuncak Silahını Getir Kitabını Götür” kampanyası

 

 

Exit mobile version