SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mehmet Altıparmak, Bu yola baş koyduk, pes etmek yok!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, K.Erciyesspor’a uzatma dakikalarında mağlup oldukları için oldukça üzgün olduklarını ifade ederken “Bu yola baş koyduklarını ve asla pes etmeyeceklerini” söyledi.

Altıparmak;  Gün içinde oynanan maçlardan sonra özellikle bizim açımızdan final niteliğinde bir maçtı. Zaten kalan beş maçımızı final olarak görüyorduk, sonuçlar böyle olunca Erciyesspor maçının önemi bizim için daha da artmıştı.

Rakibimizin nasıl oynadığını, neler yapacağını iyi biliyorduk, zaten dersimize de çok iyi çalışmıştık. Erciyesspor belki bu lig’in en çok gol atan ve en çok pozisyona giren takımı ama biz hiç pozisyon vermeden 90.dakika da yediğimiz golle 1-0 yenildik.

Tabi ki böyle bir sonucu beklemiyorduk, özelliklede maçın son dakikasında . En azından futbolcularımın vermiş olduğu mücadeleden dolayı hak ettiği en kötü bir puanımız vardı. Futbolcularım bugün gerçekten müthiş mücadele etti, bana göre deplasmanda oynanabilecek en iyi oyunu oynadılar, takım oyununu müthiş oynadılar, çok istediler ama ne yazık ki futbolda bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. Çok talihsiz bir şekilde karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldık.

Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil dört tane final maçımız var. İnsanlar kaybederken bazen çok şey kazanırlar, biz bugün takım ruhunu, takım mücadelesini kazandık, birlik ve beraberliğin daha da kaynaştığını gördük.

Karşılaşma sonunda soyunma odasında göz yaşlarını tutamayan oyuncularımızın olması bizim nasıl bir mücadele içinde olduğumuzun göstergesidir. Biz bu futbolcularımızla bu yola baş koyduk pes etmek yok inşallah kalan dört maçımızın hepsini kazanıp bu ligde kalacağız.

gokhan-guney

Gökhan Güney, Pozisyon vermeden kaybetmek çok üzücü

Kartalspor’un orta sahasındaki kilit ismi Gökhan Güney, “K.Erciyesspor gibi bir takıma pozisyon vermeden kaybetmelerinin kendileri için çok üzücü olduğunu” söyledi.

Gökhan Güney; “Rakiplerimizin kaybettiği hafta bizim adımıza lige tutunmak adına en önemli maçtı diyebiliriz. Maçın başından sonuna kadar takım olarak gerçekten sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık diyebilirim. Çünkü Erciyessporbu ligde kendini kanıtlamış üçüncü sıradaki takımla arasındaki puan farkını 7’ye çıkartmış kaliteli bir takım.

Sezon başından beri bir talihsizliktir gidiyor, bunun önüne geçemiyoruz. Arkasına sığınma gibi algılanmaması için söylemek istemiyorum ama bir penaltı pozisyonumuz var bugüne kadar aynı pozisyonlar bize çalındı ama nedense bu sezon en az 7-8 tane bunun gibi ve daha net penaltı pozisyonlarımız oldu, bu karşılaşmada olduğu gibi penaltı verilmedi.

En kötü berabere bitireceğimiz maçı pozisyon vermeden mağlubiyetle bitirmek gerçekten üzüntü verici. Söylenecek çok fazla şey yok, artık dört maç kaldı ilk iki hafta peş peşe iki Adana takımıyla oynayacağız bu maçlarda ikide iki yapıp daha sonra rakibimiz konumundaki Tavşanlı’ya gidip o maçıda kazanarak son hafta kendi sahamızda Karşıyaka ile son maçı oynayacağız. Allah’ın izniyle diğer takımlarında puan kayıpları yaşamasıyla bu ligde kalmak istiyoruz. Bunu gerçekten istiyoruz bunu ne kadar istediğimizi bugün gösterdik ama olmadı.

Son olarak evlerinde televizyonları başında ve buraya gelen bizler için dua eden insanlardan özür diliyoruz.

timucin-ascigil
Timuçin Aşcıgil, Takım halinde kenetlendik.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın göreve gelmesiyle kendisine ilk onbir de yer bulan ve bu şansı iyi değerlendiren Timuçin Aşcıgil, “Takım halinde kenetlendiklerini ve bu ligde kalmak için son dört maçı kazanacaklarını” söyledi.

Timuçin Aşcıgil; “Kayseri’ye rakibimizin gücünü bilerek geldik. Hafta içinde Erciyesspor maçına yönelik çok iyi çalıştık. Rakibimizin nasıl pozisyona girdiği detaylarıyla inceledik ve nasıl pozisyona giremeyeceğini çok iyi çalıştık.

Karşılaşmanın ilk on beş dakikasında önde baskıyı kurarak rakibimizin bize baskı kurmasını engelledik. Karşılaşmada çok pozisyon olmadı, daha çok mücadele ağırlıklı bir maç oldu. Söylenecek pekte bir şey yok bu kadar mücadele ediyorsunuz 90.dakika da gol yiyorsunuz çok üzgünüz. Geriye dört maç kaldı, tabi ki de bütün arkadaşlarım ve ben kenetlendik bu geriye kalan dört maçta 12 puan var ve biz bu 12 puanın hepsine talibiz. Allah’ın izniyle de hepsini yenerek kümede kalacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan onları İstanbul’la mutlu dönmelerini sağlayamadığımız için özür diliyoruz.

 

 

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]