ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN

Yayın: 20:29 - 04.10.2009
Güncelleme: 20:29 - 04.10.2009

Bank Asya 1.Ligi’nde evinde yaptığı tüm karşılaşmaları kazanmayı başaran Kartalspor, Ordu maçına da mutlak galibiyet için çıktı.

Hafta içinde Karşıyaka ile yapılan Türkiye Kupası 2.kademe maçında alınan yenilgi ile demoralize olunsa da bu maçtaki eksiklikler Teknik Heyet ile üstesinden gelinerek Ordu maçına tek hedef üç puan olarak çıkıldı.

Çok güzel bir havada centilmence maça başlayan Kartalspor, daha ilk dakikalarda ağırlığını hissettirmeye başladı. Nitekim 13.dk.da son haftaların golcü futbolcusu Yakubu ara pasını kovalayarak Kartalspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra Kartal oyunu rölantiye alarak dilediği gibi yönlendirdi. Orduspor eline geçen iki pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı Kartal’ın üstünlüğü ile kapandı.

Yağmurla başlayan ikinci yarıda her iki takım uzun toplarla pozisyon yaratmak istedi, ancak başarılı olamadı. Kadir Hoca İbrahim’i oyundan alıp yerine Fatih Kolsuz’u sokarak hücum hattını hareketlendirmek istedi. Buna karşılık Orduspor da Alaattin ile soldan yüklenmeye başladı, ama sıfırdan yaptığı ortayı hücum oyuncuları değerlendiremeyince beraberlik golü kaçmış oldu. 70.dk.dan sonra oyundan düşen Kartalspor, açıklar vermeye başladı. Orduspor Teknik Direktörü Günay’ı oyundan alıp sola Kemal Yıldırım’ı yerleştirince, Ordu daha tehlikeli olmaya başladı. Buna karşılık Kartal da Efecan ve Yakubu ile kontrataklarla ikinci golü bulmaya çalıştı. Her iki taraf da amacına ulaşamayınca karşılaşma 1-0 Kartalspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Kartalspor, futbolcuları, teknik heyeti, idari yönetim kadrosu ve taraftarı ile çemberi eksiksiz tamamlamış durumda…

Alınan bu altın değerindeki üç puan ile takımın morali ve motivasyonu daha da üst seviyeye çıktı. Her geçen gün takımımızın tüm açılardan çok daha iyi yerlere geleceğinden kuşkum yok.

Haydi Kartalım, üç puan almaya devam…

 

  Erdoğan ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version