Altınok Öz “Saldırganı Tanımıyorum” Dedi!

Yayın: 12:25 - 19.04.2013
Güncelleme: 12:25 - 19.04.2013

Kartal Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Kordonboyu Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezleri açılışı görkemli geçti. İlk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşen kreş açılışı törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yer aldığı törene çok sayıda mahalleli katıldı.

 

Başkan Öz, açılış öncesi yaptığı kısa konuşmada sosyal demokrat belediyecilik gereği ilçe genelinde kreş sayısını 7’ye çıkarttıklarını belirterek, açılan kreşlerle birlikte kadınların sosyoekonomik yaşamda çok daha fazla yer almalarını amaçladıklarını ifade etti.

 

Kordonboyu Mahallesi’nde yapılacak ikinci kreş açılışına geçen heyet, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki gibi çok büyük bir coşkuyla karşılandı.  Başkan Öz, açılıştan sonra heyetle birlikte kreşi gezerken bir provokatör tarafından saldırıya uğradı. İrfan Yücesoy adlı saldırganın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e yönelik saldırısı, Başkan Öz’ün çevresindekiler tarafından etkisizleştirildi.

 

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Öz, “Bu kişiyle bugüne kadar karşılaşmadım, tanımıyorum. Halkın Belediye Başkanı olarak hiçbir zaman korumayla gezmedim, her gün halkın içindeyim. Bu durumun bugün burada gerçekleşmesi manidardır;  bizim hizmetlerimizden rahatsız olanların olduğunu gösterir. Bundan sonra da açılışlarımız, hizmetlerimiz devam edecektir. Programımıza devam ediyoruz, buradan Kartal Belediyesi ile ortak protokolü olan Can Geyran Deniz Kabukları Müzesi’ne ve Merkez Kreş’e geçeceğiz” dedi.

 

Exit mobile version