Fen İşleri Yaz Çalışma Sezonunu Açıyor!

Yayın: 15:02 - 24.04.2013
Güncelleme: 15:02 - 24.04.2013

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2013 yılı yaz sezonunu açıyor. Yoğun bir iş programına sahip olan ekiplerin çalışma takviminde en çok göze çarpan kaldırım çalışmaları…

Sultanbeyli’nin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Sultanbeyli Belediyesi düzenleyeceği açılış programıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaz çalışma sezonunu açacak. Ekipleri her yıl olduğu gibi bu sezonda hummalı bir iş programı bekliyor.

Yaptığı yenileme çalışmalarıyla ilçeyi eski görüntüsünden kurtaran ekipler, bu sezon ağırlığı kaldırım çalışmalarına verecek. Yaz sezonunda ilçenin mevcut kaldırım oranının en az sekiz katı kaldırım yapmayı planlayan belediye, her mahalleye bir ekip tahsis edecek.

Sultanbeyli genelinde asfalt oranını yüzde 98 gibi rekor bir seviyeye çıkaran ekipler, ayrıca ağır kış şartlarında zarar gören ve yıpranmış olan asfaltları yenileyerek bu eksiği de giderecek. İlçeye birçok park inşa eden ve eski olanları da revize ederek halkın kullanıma sunanbelediye,sezon boyunca da ilçeye yeni parklar kazandıracak.

Tüm bunlarla birlikte çok sayıda çalışmaya imza atacak ekipler 25 Nisan Perşembe günü yapılacak açılışla sezona başlıyor.

Açılış Programı

Tarih: 25 Nisan Perşembe

Saat: 18.00

Yer: Sultanbeyli Belediyesi- Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası

 

 

Exit mobile version