SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Meclis Toplantısına Ak Parti Gurubundan Baretli Tepki!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk oturum toplantısı 06 Mayıs 2013 Pazartesi günü yeni yapılmakta olan belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

 

Yeni Meclis salonunun açılması sebebiyle toplantı öncesi kokteyl verildi. Muhtarlar, siyasi parti ilçe temsilcileri ve partililerin katıldığı kokteylde bolbol sohbet edildi.

 

Yeni-Meclis-Salonu-kokteyl

Ak Partililer baret giyerek geldiler!

AK Parti Gurubu inşaat halindeki binada yapılacak olan toplantıya baret takarak geldiler. İnşaat halindeki binanın sadece Meclis salonun faaliyete geçirmesine tepki gösteren AK Parti gurubu, binada wc ve lavaboların da açılmamış olmasına aynı zamanda girişin emniyetsiz ve tehlikeli olduğunu vurgulayarak kınadıklarını belirttiler.

Küme düşen Kartalspor hakkında eleştirilerini dile getiren AK Parti Gurup Başkan Vekili Temel Yaz, kürsüden Kartal Belediye yönetimini topa tuttu.  “Kartalspor’un küme düşmesine tepki göstererek duyduğu üzüntüyü dile getirdi,

temel--yaz--mecliste

Temel Yaz konuşmasında: “Galatasaray’ın şampiyonluğunu tebrik ederken, Kartalspor’un küme düşmesinin eziklik ve burukluğunu yaşıyoruz, daha fazla destek verilebilirdi diye düşünüyorum. Kartalspor’un AK Parti iktidarında hakkettiği yere geleceğini düşünüyorum.’ dedi.

Ardından toplantıya baretleriyle katılmaları hakkında konuşan Yaz tamamlanmamış hizmet binasında toplantı yapılmasına, baretli tepki gösterdiklerini dile getirerek, ”4 yıl önce yapımına başlanmış hala bitmemiş olan Belediye binasını protesto amaçlı baretlerimizle geldik. Bizlerde bu bina için özellikle biran önce bitirilmesi amacıyla Kartal’a hayırlı vazifeler yapmasını temenni ediyorum. Binanın kalan kısımlarının da bitirilip açılmasını temenni ediyoruz.’ diyerek bir başka sorun daha olduğunu belirtip AK Parti afişlerinin indirildiği, afişlere Altınok Öz’ün  çevre kirliliğini önlemek amacıyla müsaade etmediği fakat çevrede siyasi içerikli ve parklarla ilgili afişlerin olduğunu belirterek, AK Parti grubunun afişlerinin indirilmesine tepki gösterdi.

Ak Partinin afişleri bir gün bile kalmadan toplatılıyor

Yaz,  ‘Siyasi içerikli, parklar ile ilgili afişler her yerde uzun süre kalırken, AK Parti’nin afişleri 1 gün bile kalmadan kesiliyor. AK Partiden oy alması muhtemel partilerin afişleri günlerce kalıyor.’diyerek cümlelerine Başkan Altınok Öz’ün yaşadığı talihsiz olayla ilgili geçmiş olsun dileklerini kürsüden iletti.

‘15 – 20 gün önce başkan talihsiz bir olay yaşadı kendisini cep telefonu vasıtasıyla aradım ulaşamadım daha sonrasında başkan vekili Ergun beyi aradım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim.Bir kez daha huzurunuzda geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ Sözleriyle konuşmasını noktaladı.

altinok--oz

Başkan Opr. Dr. Altınok Öz, Kartalspor’un başkanı ben değilim!

‘15 yıl iktidarda kalanlar, böyle bir meclis hayal edemeyenlerin bu nazik uyarıları için teşekkür ederim. Kartal Belediye Başkanı Kartalspor’un başkanı değildir. Kartalspor bizden önceki yönetimde içi boşaltılıp 23 trilyonla kulübü batırma noktasına getirenler o zaman kulübün o dönemki halini birazcık irdeleyip şimdiki gibi hassasiyet gösterselerdi, Kartalspor bu günleri yaşamayabilirdi. ‘dedi.

mehdi--akman

Akman, bir tuvaleti bile yok!

Mehdi Akman İnşaat halindeki meclis salonuyla ilgili meclis kürsüsünden sert açıklamalarda bulundu. İnşaat halinde olan Belediye binasına girişin emniyetsiz olduğunu savunan Akman ;

‘Yetersiz ve donanımsız yapılmış bu binada meclis toplantısı yapan anlayışı şiddetle kınıyorum. Az önce kapının önündeki görevli arkadaşa lavaboya gitmek istediğimi söyledim ‘ağabey burada lavabo yok yukarıdaki camiye yada kahve gidebilirsin’ dedi. Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz’ün hizmette itinalı olduğunun açık bir ifadesi. ‘diyerek cümlesini noktaladı.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]